Jossi


En liten bild på en fin människa med hår som är varje bloggarens dröm

fint när det går bra för andra

Det känns lite bättre nu. Jag sitter tyvärr inte i en brasse på en solig gräsplätt, men det är lite mer okej. Och jag har ett mål med veckans arbete. Ja, nu blir det way out west. Nu hoppas jag bara att någon hänger med mig. Ew, jag sätter min tilltro till dig!

Och det ska regna hela dagen imorgon Borlänge. Jag vet att jag inte borde gotta mig i den nyheten men ibland är det gott när det går lite sämre för alla. När dom inte får allt.

Herre, jag börjar ju jobba snart nu.

ödets ironi

gråter en skvätt och är nedstämd. Som strösslet på glassen lyssnar jag nu även på Moving on med the one and only Sarrra! P&L-veckan har dragit igång utan mig där.  Istället ska jag slita som en liten ögenråtta på jobbet.
Och för er som undrar, ja jag gråter verkligen. Eller inte gråter men det rinner tårar för mina tårkanaler är friiikkade.

Usch vilken morgonstart det blev. Jag som precis knyckte choklad i en dröm. Sjukt god choklad för den delen också.

Och varför har jag ett återkommande inslag när jag drömmer att jag och någon mer i min kära gamla klass har valt en egen lite induviduell kurs som heter typ Fashion? Varför drömmer jag dettta? Och varför har vi min gamla italienska lärare i det? Jag behöver nog minsann bläddra i ew's drömbok.

underlättar

Nu blir det jobb. Jag kommer alltså försvinna från cyberspace några timmar. Men misströst ej. Jag ska ordinera er lite medicin under tiden. Det lindrar lite iallfall.

Tryck

Hörs senare. PoooPooo

allmän uppdatering

cha cha bloggen.

Idag är jag verkligen superseg men ska jobba senare om ett tag så måste börja rycka upp mig.

Kom på att jag inte bloggat om midsommar än. Först var vi ju som sagt på middag vilket var verkligen jättemysigt. Vi satt ett stort gäng, pratade och hade det trevligt. Sedan drog vi in till stan där vi gick på världens VIP-fest. Aldrig sett en så lång röda mattan innan. Helt otrolig var den  verkligen. Det häftigaste var att dom hade gjort festen som om den var helt utomhus med träd och massa sånt.

Vad har ni för planer för veckan?
Själv ska jag kolla upp och bestämma lite resor jag ska göra i sommar. Ska även jobba ganska mycket, men tja, snart hoppas jag verkligen att blogglönen kommer.

Nu ska jag gå ut med hunden och börja göra mig iordning för jobbet vid 4. Shit, jag får skynda mig...

Blog you later!

soendag

tja bloggen.

Jag vet att jag gjort er besvikna men jag har ju sagt att ni måste stänga av datorn och gå ut ibland. Lika så jag.

Midsommar avklarat, jag och Lotten gick all in, nästan. Jag har en förträfflig bild att lägga upp sen.

För att uppdatera om mitt liv så har den gått ut på att avskeda mig från Lotten, undvika att bli sjuk och lyssnat på fin gammal musik. Det här är världsämst men jag ska jobba om 30.

Sen är jag farligt nära just nu, vilket inte är bra. Jag skall bättra mig. Kanske ikväll. Ni får se.

PoooPooooooo

Midsommar!

chaaa bloggen.

Grattis på midsommar!

Vad har ni för planer till kvällen? Fest, middag, filmkväll kanske?

Själv ska jag och min fina kompanjon Lottenus håller på att fixa oss nu. Vet inte hur vi ska hinna men allt som behöver fixas men ja, vi får väl be dom andra att vänta. Fina bloggare kommer ju alltid sent, eller vad är det man säger?

Vi ska iväg till en kompis som bjuder på fem rätters och jag tror det kommer bli supertrevligt verkligen.

Nu väntar jag på hembesök från min manikyrist Dr. De´Pend. Stressss

Blog you later biiitchees!

rehab!

cha cha bloggeeeen.

efter jobbet dog jag lite, hem och tog en nap. Fint. sova till morden i midsummer.. Passar ju bra nu i midsommar tänkte jag. Mitt icke existerande kaffedrickande på jobbet gick bra, eller tja, jag är ju knepig som fan bara för att jag inte druckigt något. och så är jag dåsig. Men tja, smällar man får ta? Typ på så en höft.

Nu har jag precis hälsat på Dr De´Pend. Superbra är han verkligen. Orange kulört blev det dagen till ära. Matchar bra med örhängen. Kanske till och med hinner med en dagens outfit sen. Det hade ni gillat va?

Nej, snart blir det in till stan, Lottenus ärar ju staden med ett besök. Hennes kvinnlighet har slagit bakut förövrigt. Enligt rykten på stan har hon mer kläder med sig till denna helg än till de tre veckorna vi spenderade tillsammans på Malta. Men tja, är man kvinnfolk så... Åh, kanske kan värva henne att skaffa en blogg också! Det hade ju varit perfekt att ha någon att starta bloggkrig med. Guld! Eller nej, orange var det visst!

Soo Pooo style. Blog you later! Pictjöööres skall knäppas under kvällen. Svär man.

off to wörk

Nu ska jag promenera ner till jobbet innnan jag sen ska vara ledig några dagar, en bloggstjärna kan ju inte bara jobba hela tiden, läsarna blir ju ledsna. Och ledsna läsare = ledsen bloggare. Jag lever ju för er. Eller var det ni som levde för mig? Jaja, något sådant var det iallfall.

Börjar även fundera på om jag visst lyckats sova inatt bara att jag inte märkt det... För liksom, jag är ju knepigt pigg när jag egentligen borde vara trött.. Hm, kanske dags att införskaffa persienn äntligen...

I eftermiddag ska jag även försöka fixa en tid hos min manikyrist Dr. De´Pend. Hoppas jag hinner springa förbi.

Nu ska jag knata iväg. PoooPoooooo!

(haha förövrigt, sjukt nöjd med min manikyrist namn. att jag kan vara så fyndig och rolig 9.40 var inte väntat!)

Moooornin'!

Wuuho bloggen!

Jag har hört att det finns en vettig grej att göra, sova typ. Fast det tycker tydlgen inte jag så det är tydligen bättre att vara vaken hela natten... Fattar inte riktigt grejen. Men tja, kanske dags för ett litet expriment senare under dagen, inte dricka något kaffe? Hört att det kanske hjälper..

Annars så är klockarn kvart i sju, vädret är molnigt och om några timmar börjar jag jobba.. Ikväll kommer Lotten och jag har ingen aning vad jag ska ha för kläder på fredag. Ja, livet är jobbigt ibland. Nej, nu ska jag lyssna Timbuk. Skulle inte förvåna mig om jag lyckas somna nu när jag äntligen efter flera timmar bestämt mig för att vara vaken...

Yes Timbuktu - i väntan på vadå. Fina grejer.

Morire!

Idag kan ju vara en av de segaste dagarna i världshistorien. Problemet är inte att dagen vägrar gå utan att jag vägrar ta tag och göra något. Dödens död. Morire. Nej, om det kanske är dags att börja leta kläder. Platta håret. Sminka fejjan.

Nej, tiden vägrar ju stanna och jag vägrar göra något vettigt. Kanske är det kaffe som behövs för att kickstarta systemet. Eller så är det kommentaaarer!

Wardzen, jag väntar på din gästblogg förövrigt!

frågeteckeeeen

Idag är också en sån dag då jag är helt borta i knepigheter. Sådana där funderingar som är för stora för mitt eget huvud. Sådant jag borde göra något åt. Ta tag i liksom. Men tja, det löser ju sig på något höger eller vänster.

Angående bilden vill jag bara än en gång gratulera mig själv och vara superstolt över att jag klarade att klättra upp för ett supermegahögt berg i klackskor! Och det var liksom inte ens kilklackar utan riktiga vanliga. Ja, det kan inte kallas annat än talang.


idoldyrkan

Jag läste precis Kissies blogg och insåg vilken talang kvinnan har. Hon vet verkligen hur man bloggar. Mitt bloggande jag blev verkligen imponerad. Undra om jag också kan lära mig att bli så bra? En får höppes iallfall.. Fast för mig räcker det dock med att bli bloggare till en viss nivå. Någon måtta får det ju som sagt gärna vara på det hela. Annars kommer jag ju gå beserk.

Nej, men detta fick mig iallfall att se mitt mål, se min dröm. Mitt blogg-jag strävar efter att kunna blogga så som Kissie - the one and only, gör. Läs hennes senaste inlägg om cyklar i stan. Jag menar, det räcker att jag blir hälften så bra och jag är mer än nöjd.

lackproblem

goddag kära läsare!

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska måla om naglarna eller inte, blev så sugen igår när jag såg Jossans fina naglar. Men om jag bestämmer mig för att måla om dom så måste jag ju bestämma en ny färg, och det kan ju leda till en del svårigheter... Har ju en del olika så att säga.... Åh, jag fick precis en idé om att jag kunde låta er läsare välja färg.. Fast sen slog det mig att några av er tyvärr kanske inte har någon bra smak alls. För jag har ju endå en image att leva upp till...

Shit, såg precis att jag måste sola snart.. Min färg brukar försvinna nu vilket den inte får göra... Dock är det molnigt idag så kan inte göra något åt det, och sen ska jag endå jobba så det får väl duga...

Får hoppas på riktigt schteekarväder till helgen.

TTYL!

kvällsblogg

Hej bloggeeen!
Är ni vakna fortfarande eller ligger ni och sover?

Tänkte köra en liten uppdatering eftersom jag kom hem precis och har ganska mycket jobb framför mig de närmsta dagarna... Vill ju inte svika er mina kära läsare!

Efter jobbet idag så åkte jag in till stan, skulle till ett ställe men det blev alldeles för mycket kaos när stans snart största bloggare skulle dit så vi planerade om och åkte till ett ställe som heter Kontiki där det spelades bingo. Ja, även bloggerskor spelar bingo. Liksom, vi är ju som sagt nästan vanliga människor också :)

Bildreeegn!

Bingospelet


Jossi hade även under dagen fixat sina naglar som vi alla var superimponerade av!

Nu ska jag sova eftersom jag ska jobba även imorgon.

PooPoooo kära läsare!

fin besök

Förresten! GTBG äras med finbesök på torsdag/fredag av Smaulands finest!
Jag presenterar stolt Lotteeeehus! Det kommer tyvärr inte bli några sallad och kebab äventyr för vår del i sommar, eller iallfall inte på en festivalcamping. Men ja, äventyr det blir det.




Älskar hur kalastankade vi är klockan tidig soluppgång i Borlänge.

Nu måste jag stressa klart och burna ner till jobbet.

CHING!

Jobb!

Cha cha bitcheees!

Vet att uppdateringen varit lite av det ganska myket sämre slaget men å andra sidan så är det ert fel! Ni är för få och jag får ingen blogglön! Nej men nu ska jag inte skylla på er. Ni är mina favoriter! Mina små korvusar.

Just  nu gör jag mig iordning för jobbet, ja löshåret skall i med hjälp av clipsen. Precis varit nere i källaren och spacklat ansiktet. Så nu gå över till att tjära ögonfransarna.

Ikväll ska jag ut antagligen, får se hur det blir. Inget är säkert i en bloggerskas liv. Det är nästan värre än ett riktigt. Och bilder, ja... Jag är ovan men vi får väl alla hoppas på förbättring helt enkelt.

nej! upptäckte precis att jag måste fixa om mina naglar också. Borde nog verkligen anställa en assistent som kan reda upp mitt liv.

Bloggsvacka eh ja. Gästbloggare? Gärna!

NÖJD TJEJ!

Wuhooo det funkade! Nu blir jag glad på bloggen igen. Förövrigt. Hur ser bloggstjärnan herself ut egentligen? För rolig! Men min bränna är minsann the real deal, ingen rymdkapselsolning här inte.



Förövrigt efter syn på bilden. Lottenhus, komus hitus nuus!

nattblogg

Nej bloggen vill mig inget väl. Om jag inte förväntade mig att jag kommer bygga min framtida ekonomi på det här så hade jag misann vrålat åt den ordentligt. Kanske är det dock katterna som hällde vatten över allt som förtjänar det.

jaja, inte mitt fel att ni går miste om en "phin" bild. Tänkte fira att det är tre år, nästan på dagen, som jag träffade några av de bästa människor som finns.

Imorgon börjar det hårda livet, om det är sol vill säga..

Nu ska bloggstjärnan vika in hovarna.

BOK!

Cha chaa bitchees.
Har ni haft en bra dag? Saknat mig ohälsosamt mycket?

Kom precis hem från mamz efter att ha fått lite föda (lovar, det var endast kesomacka).
Nu sitter jag här, lyssnar på musik och har precis målat naglarna. Känner mig så rädd, naken, exposed utan nagellack. Usch, hoppas ingen såg mina händer. Även en bloggare kan ha kassa nageldagar..

Imorgon kommer domedagen då jag måste flytta hemåt igen, semestern är över och det blir tillbaka till sämst busstider och egendomliga beteenden, men det är iallfall havsutsikt. Thank God for that liksom!

Nu ska jag fortsätta skriva på mina memoarer om livet som bloggare. Det är lite roligt, flera som kommit fram till mig och sagt att de vill veta hur det är som bloggare.. Jag menar, blogg är inte till för alla, det är en speciellt utvald grupp människor som är passade till att ha blogg. Det är faktiskt en utmaning.... Och jag tänkte att vad passar inte bättre än att jag skriver en bok om hur det är, bakom skärmen liksom :)


Uppdaterar mer sen!  PooooPoooooo

kurering

Jag har de bästa av vänner. Åh, hur man förbättrar poodays? Jo man läser sina kommentarer på bloggen.

Jag tänkte bara säga att om du i veckan planerar att gå ut och dricka lite chhhhampagne (läs: öl) så TVEKA INTE att höra av dig, noway alltså, OMG om du glömmer. Hör av dig helt enkelt, vet inte på vilken av alla mina iphones jag kommer svara men ah, skicka till någon så tar min butler hand om resten!
Love yaaaaah
xo xo
Rabiese

snälla plz vin i mina bratglas? över min döda lekamen! dom ska stå bredvid när vi sprutar champaaagne. DÅ är det phinphest.
ew


så det är

Idag är det en pooday. Det innebär inte mycket mer än att jag idag inte bryr mig ett dugg om antalet unika läsare är ensiffrigt eller om det är tvåsiffrig, det spelar inte ens någon roll om det förblir en oval liten cirkel.

Ni får underhålla er själva idag. Gå ut, Lämna datorn. Det är nyttigt ibland.

Kanon!

Ha, jag älskar att fastna i youtube träsket ibland.

Nu ska vi lindra huvudvärk! :D

Tack doctor Susan Jewell!

viker in hovarna

Oh noo, the blogger got headache.

Och inte för att det är att fira men vi belönar det med en kanon låt. Tydligen ska dåliga filmer lindra så det kör vi på!

Fin melodi




Mumma

http://www.youtube.com/watch?v=oxQnElPz5QE

När jag väl förstår mig på hur bloggen fungerar så ska jag ha fest. Utan phulvin. Då är det finvin som gäller. I ews bratglas.

Hemma igen!

Heeeej bloggen!

Nu är jag äntligen hemma igen, varit ute hela dagen och stressat. Tyvärr hann jag inte med alla mina planer så det blev ingen tur till Lerum och bröllopsfest. Boo korvusar. Men jag har iallfall inhandlat en ny kamera idag, så bloggen får äntligen bilder! Jag vet att ni har väntat och nu har dagen äntligen kommit. Måste bara installera den på datorn och sånt först. Men man är väl teknisk :)

Nu ska jag plocka iordning lite här i lägenheten och sen bara ta det lugnt och få lite vila. Tyvärr så verkar det ju som om blogglönen dröjer ännu ett tag till så får väl jobba som dom andra dödliga....

Ska tipsa om en bra låt sen också. Kanske rent utav bloggens perfekta låt.

Dagens planer och varning

Wooohuuuu blogggen!

Efter att ha sovit ganska länge är jag nu uppe och river i längenheten. Lite lätt stressad kanske, vet inte men jo det är jag.

Blir bara en kort inlägg nu eftersom min manager har planerat hela min dag superstressad.
Ska ta mig ut till askim så snart som möjligt, köpa lite grejer till bloggen bland annat. Ni är en investering kära läsare.
Efter det ska jag försöka ta mig bort till ew och göra ett framträdande på deras bröllopsfest, ska bli superroligt faktiskt så jag hoppas verkligen jag hinner med allt idag.
Och slutligen för kvällen så finns det lite olika alternativ om vad som händer. Ja, den som bloggar får väl se :)

VARNING! Ta inte smygbilder på mig idag, för jag ser ut som skit. Jag gillar det, men det gör nog inte ni... Och om ni gör det så tvekar jag inte för att slänga en pöse i huvudet och knycka erat kameravapen. svääär mannen!


Nu tryckte jag på något så det blev mongo. Time to go!

PoooPooooo

Mooornin'!

God morgon bitcheees. Vakna än? Sovit gott?

Jag har ialllfall tvingat upp mig ur sängen för ett tag sen, ska åka hem till papidopulus och få frukost, keson är slut här... Jag borde nog skynda mig och göra iordning mig men vad gör jag inte för att ge er bloggläsare det ni vill ha.

Igår var en grym kväll, bilder kanske dyker upp, vem vet. Dock blev ajg och ewalicious stradsatta på centralstationen utan någon egentlig anledning, eller ja anledningen var väl en tankbils fel..

Hm, kom precis ihåg att jag drömde om denna händelse inatt.

Nu ska jag fortsätta lyssna musik och fixa mig så jag hinner ner till taxiiin.

Löv yaaa bitcheees!

Fix&Trix

Nu sitter jag och fixar mig för kvällen. Ska köra riktigt höga klackar. Jag menar, jag vill ju se ner på alla på mer än ett sätt ;) Det är förmåner som kommer på köpet när man skaffar blogg.

Sitter tyvärr på en av mina många andra datorer, blir ju sponsrad med nya hela tiden... Iallfall så har denna ingen kamera så kan inte lägga upp dagens face-look nu men lovar att låta min privata fotograf ta många bilder ikväll. Om ni undrar varför jag inte tar bilder själv så är det för att jag själv vill ju vara med på bilderna... hallå? Mion blogg = bilder på lilla miiiiiig the blogqueen herself!

Nej skulle bara gör en lite snabb update till er kära läsare, ska ta bussen snart och behöver hitta kläder för kvällen.

Pooooooopooooooo

gravidmagar

åååååh, blir så fruktansvärt trött ibland. Här sitter jag och skriver ett jättelångt inlägg men sen lägger internetet av så allt försvinner. Blir så trött! trodde att saker skulle lösa sig och fungera om man skaffa blogg och blev känd. Tydligen inte... Suck.

Iallfall, inlägget jag skrev handlade om gravida. För innan när jag var på stan och promenerade var det verkligen galet, överallt var det massa gravida runda magar. Göteborg har invaderats av dom eller något. tycker det är lite jobbigt att en stor rund gravid mage skymmer min sikt. Ja menar, tänk om mina kära läsare vill ta en smygbild på mig men så syns jag inte för att det är en stor rund boll ivägen. Tycker faktiskt att gravida människor borde låta oss icke-gravida gå framför dom.. Typ som med bilar, vi borde få omgåeningsrätt. Jaja, hursomhelst så vill jag också klargöra att jag inte under några omständigheter godkänner smygfotande av mig (om jag inte är vansinningt snygg vill säga)

Kollade lite på statistiken lite innan och tycker det varit lite dåligt deltagande på senaste, liksom 50 unika om dagen lär inte ta mig till bloggtoppen inom den närmsta framtiden och jag behöver verkligen en blogglön nu... Det börjar sina i kassan. Så sprid bloggen och kommentera mera så lovar jag att jag lägger upp dagens outfit-bilder och jag kan även göra en film när Dobby stylar mitt uunderbara hår :)

You know I poo you!

/Wordmaker

Tidig morgon

Helloooooooo kära läsare.

Nu är jag hemma efter lite promenader på stan. Verkligen supertrött så är hemma för att ladda batterierna lite inför kvällen. Har ju varit vaken sen klockan fem imorse eftersom jag hade tidigt möte och arbete att göra. Life of a blogger.. Sedan gick jag och tjejerna och käkade frukost tillsammans. Kaffe var välbehövligt efter den morgonen. Kändes dock lite väl jobbigt när alla stirrade på mig och tog smygbilder. Tidig morgon = inte perfekt frisyr....

Ska lägga upp lite bilder sen och lägga upp lite bilder från dagen sen när jag får dom från ew. Vet att det varit lite dåligt på bildfronten... Men jag lovar, jag ska försöka bättra mig.

Bloggtips!

Fick syn på en suuupergrej när jag skulle logga in på blogg.se, och eftersom jag är en fin människa som tänkte på er kära läsare tänkte jag dela med mig av erbjudandet till er.


fanskap, det funka inte. men gå in HÄÄR och kolla.
Här försöker man vara en fin människa och var får man för det? Iiiiingenting. Fyy säger jag bara alltså..

So pooo style.

PoooPoooo

helgens planer

Chaa chaa Bitcheees.
Har ni en bra dag än så länge? Saknat mig alldeles för mycket kanske?

Själv har jag haft en väldigt lugn dag än så länge, eller lugn och lugn, lugn för en bloggerska iallafall. Har även hunnit mde att fixa naglarna och lite sånt. Planering pågår för fullt för helgen och vad som ska ske. Imorgon är det ju tyvärr upp tidigt eftersom det kommer hända en superrolig grej som jag tyvärr inte kan avslöja nu men det ska verkligen bli superroligt! Lovar att ta massa bilder och lägga upp.
Hursom helst så efter mötet imånn som kommer avklaras som sagt väldigt tidigt ska vi ut och fira, ska vara fint väder också så uteservering here we come! ROSÉ ROSÉ ROSÉ!!!!!
Och sen är det ju fredag (tror jag) och den dagen bjuder ju alltid på fest, iallafall om man har blogg ;)
Ja, denna helgen blir nog som vanligt en enda lång fest, hela livet blir ett disco. Men det är tur, får passa på att ha roligt nu för nästa vecka blir det en hel del jobb... trodde att jag skulle slippa jobba om jag skaffade blogg? Alla har ljugit för mig. Damn you Kissie!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen så jag kommer iväg till solariumet någongång, är nästan lika blek som en svensk :S USCH! Detta skall åtgärdas. Hm, får nog ta lite brun-utan-sol innan jag går till solariumet så att jag är brun ifall någon skulle ta en smygbild på mig...


Bloggtips

Tänkte tipsa er om min absoluta favoritblogg som jag läser kanske tja, 10 gånger om dagen, eller iallfall så ofta jag har tillgång till en dator.

Natis blogg är verkligen underbar. Hon är snygg, tipsar om bra mode, skriver jättebra texter och har en supersnygg pojkvän Dhani, han får A-teens ni vet :) Var jättekär i han när jag var liten. såååå snygg!

Så jag tycker iallfall att ni ska börja läsa hennes blogg. Fina bilder som hon hittar på google lägger hon ut också.

http://www.improveme.se/natacha


Supersöt och underbar

fyyy poo fyy

chaa chaa bloggen!
Jag är verkligen sämst att uppdatera, måste skärpa mig. jag har ju endå i och med att jag startat en blogg ett vsst ansvar mot er läsare att förgylla er dag. Men att vakta katter tar upp en stor del av mina dagar just nu.

idag har jag inte gjort så mycket, tog en sväng hem och besökte jobbet. 1 timma och 3 koppar kaffe. Fint! Kaffe ökar förrestsen också förbränningen har jag hört...
Annat som är väldigt bra med kaffe är också att det är uttorkande för kroppen och för er som inte vet det så innehåller kroppen runt 50% vatten så om man blir av med vätska så blir man supersmal. Ja, det var väl dagens smaltips antar jag :)

Nu ska jag kolla på alla bloggars nya videoklipp :)

Jag är ingen bloggare men...

Gästbloggeri. Wardz har entrat lägenheten.


Jag tackar Jesus för att detta är en wordpoo-blogg. Det gör det mer okej att tjöta om ingenting. För nej, jag har ingenting viktigt att säga. Det kanske ni som läst min ex-blogg vet... det slutade ju i katastrof. Anyhow. Idag är det jag som får stå för truddilutten "now the party don´t start till I walk in.." (ledsen du-i-forna-EK3-som-har-den-som-mobilsignal-och-alltid-låter-den-ringa-på-naturlektionerna). Jag tog nämnligen med mig fanfar chokladfondue! Så nu har jag och fröken wordmaker varit och konsumerat på ICA. Jordgubbar. Och chääz såklart.

Nu spelas Natis låt i högtalarna också. Det blir inte festligare. Nu kom det mer folk. Rööööj. Nu korkar vi upp!
(Eller dom gör... jag kör).

Avslutar med ett citat från vår kära bloggare herself :"Wardz.. du är inte en äkta bloggare".

Och sen säger jag såhär... på återseende.
Riverside / Wardz.


katt tanteri

God kväll mina korvusar.

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag och ew har myst här i lägenheten med katterna. Så skönt att inet bo hemma! Thank god för att man har blogg.
Just nu sitter ew med den ena katten i famnen och den myser verkligen supermycket.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt, ätit nyttigt snacks så som lyxknäckesticks. Rekomenderar det verkligen, mycket fräschare än de där phlötbollarna.

Nu tittar vi på svt2 på någon djup kortfilm. Vi är verkligen kulturella. Oj, nu ew sa precis att det till och med var UR. Shit vilken torris jag låter som. Men det är sånt jag gör för er skull kära läsare. Ägnar mina söndagar åt att utbilda mig så att jag kan vidarebefodra ordentlig kunskap till er, jag vill ju inte ha dumma läsare? Hallå, image!!!!!!

Nu ska vi återuppliva den andra katten. Sov gott små läsare. Poo poo

sommarens fräschaste mode!

phuuuu. äntligen klar med städningen. Så fräscht nu! Och tur var väl det att jag städa eftersom min blogglön av någon anledning inte kommit än :S måste vara något fel på banken... Men hursom helst så hittade jag lite pengar nu under städningen så wuhoooo utgång! Hittade även min älskade tåring under städningen, so Poo style. Riktigt fräscht nu på sommaren med tåring alltså.


Superfräscht nu på sommaren.

Nu ska jag ner och fixa en kesomacka innan jag ska hoppa in i duschen. Ikväll ska jag inviga mitt nya löshår som jag köpte igår också, läängtar!

supernyheter!

God morgon alla kära läsare. Jag kände att det var dags att ta en ordentlig sovmorgon idag, även en bloggdrottning måste ju sova. Underbar kväll igår måste jag säga, dock sög vädret.. Enormt trött på det här regnet fast idag ser det iallfall lite ljusare ut, det vill säga att det iallafall inte regnar.

Just nu lyssnar jag på Filip&Fredriks podradio, kul. Jag känner faktiskt dom ganska bra så jag hoppas på att dom ska nämna mitt namn. Nu pratar dom om mitt älskade Peace&Love. Det är en pil rakt in i själen att jag inte ska dit. Åh, fy jag är så sugen. Åh, nu vill jag inte länge lyssna på det här för att jag blir så ledsen.

Nej men idag ska jag iallfall städa rummet och fixa iordning det samt packa ihop lite och göra mig redo för avfärd. Ja just det! Jag kanske glömt att säga det! Jag har fått en lägenhet! Ja, sponsorerna har redan börjat ramla in som ni märker. Livet som bloggstjärna är ganska hyfsat.

Nu får jag väl ta tag i dagens planer och verkligen komma någonvart. Uppdaterar mer om ett tag

Somewre over the rainbow

Jag kan nu beräta o en hemlighet jag hållit länge hemlig...Jag ska ge ut en skiva! Jag vet att pooooooen har planerat detta länge men jag känner att hon har ingenting att komma med om man jämför med min typ av musik. Efter år av träning känner jag att jag äntligen är redo att visa min talang. Det är för tidigt för att ge er ett smakprov men vänta bara och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna.

stay tuned..

yours truly, the potatogiver

[amore kero ver]

hello bitchees.

Nu har vi precis avnjutit en uuuuunderbar middag. Det blev lax med jordgubbssallad. So Poo style! Nu sitter jag och tjejerna och diskuterar bloggens framtid samt vilken kulör vi ska satsa på vid nästa löshårs-köp. finns verkligen såå många olika varianter!!!!

vi tänkte nu efter en stund av djupare samtalsämnen gå över till maskinen. dansa lite kanske. drömma oss bort. för bort vill vi. öst eller väst, det spelar ingen roll. bara det finns svartklubbar. och riktiga kändisar. och massa folk. och höga hus. och gamla hus. och sånt. och inget jävla väder. inte som här.

puss.

live from bratville

tjaatjaa bloggen. Förlåt för dålig uppdatering igår och idag men det är stressigt i en bloggerskas liv. Jag har börjat leta manager eftersom jag är sugen på att spela in min låt jag skrivit själv. Tror verkligen låten kommer bli en succé. Det mesta är ganksa hemligt än så länge eftersom det ligger i förhandlingarna just nu, men det heter iallfall Pooday. Alla som har hört mig sjunga den är superspända och säger att den kommer ta över topplistorna. Jag kommer alltså finnas på  både bloggtoppen och musiktoppen. Guld!

Idag har jag gått på stan och handlat kläder och lite annat, kan visa er det sen för just nu är jag inte hemma. Är hemma hos L i Bratville och hon står och lagar mat till oss just nu. Underbart! Ikväll står det GI på menyn (som om jag äter något annat...) Vi avnjuter även champagne, det är ju endå lördag.. Har även hört att bubblorna i den verkligen sätter igång ämnesomsättningen så beach 2021 here I comeee!

Lovar att jag ska uppdatera mer under kvällen, kanske någon som gästbloggar?



Bjuder på en bild med mig och ew. Facelook från idag också. Blekhet är det nya svarta!

Vår allas Cimon

Ballan hälsar att alla borde ett, läsa Cimons blogg om detta inte redan görs. Killen är mumma.

Två, för att bevisa varför alla bör göra detta tänktes detta demonstreras med ett utklipp i hur hans blogg kan se ut.


http://www.youtube.com/watch?v=eCHaoNItKVY

1. Kolla först på videon. Done? 2. Och så tar vi oss ett djupt andetag och skrattar tills vi ramlar ner på golvet! Herregud så jag har skrattat åt den här stackaren, som ni alla tror är jag?! Tänkte att vi ska göra det klart för resterande att detta är inte jag som pratar. Jag har inte sett några kameler i Gröndal. Åh herregud, så lustigt. Hör ni hur förtvivlad, men lycklig han låter? Haha, jag önskar att det vore jag. Men nej jag är ledsen. Det är inte jag!


Förövrigt. varför kan jag inte fixa in youtube-klipp? Jag vill inte ha en sleten ful blå länk ju...



Övrigt, nu drar Ballan till Gotlaand. Vi önskar alla henne en god fylla med bra väder!

ew

hej
jag är kompis med tha wordmaker och ni kan kalla mig ew. passande nu hade kanske varit att jag beskrev mig själv. det kan jag tyvärr inte då jag är en förvirrad typ. i stället tänkte jag berätta om två roliga saker jag har varit med om. en igår och en idag. jag tog bilder på dom roliga saker också. med min telefon.
den här texten kom upp när jag skulle kommentera wordpoo-bloggen för första gången. jag ser mycket symbolik i händelsen. bloggen gillar mig och tycker uppenbarligen inte att jag är ett poo-hövve. eller så tycker den inte att jag är poo-style-material. man kan välja hur man tolkar. jag tyckte i alla fall det var roligt och jag skrattade.
dsc00053
det här är en bild jag tog på ett badhus i marks kommun. badhuset hette kaskad. jag skrattade då med och tyckte det var roligt.
det här gick ju bra. en får tacke för tiden i spotlighten.
hejdå

hackare alltså

chaachaaa bloggen. Saknat mig?

Dobby fixade mitt hår superfint verkligen. Återigen vill jag tipsa om hans nya hårprodukter, superbra verkligen. Luktar gott gör dom också.

Tänkte att jag skulle göra er glada genom att uppdatera supermycket. Liksom, det ösregnar ute, verkligen hur mycket som helst så jag tänkte bara ta en lugn hemmakväll. Att ha varit bloggdrottning i snart tre dagar tar verkligen på krafterna.. Väntar bara på att någon ska hacka min blogg också, fy vilka människor det finns. Dom har verkligen inget liv alls när dom ger sig på oss oskyldiga bloggare... ren avundsjuka säger jag bara.

Ikväll ska jag iallfall bara ta det lugnt, får väl städa mitt rum själv eftersom jag inte vill att städerskan ska komma och stjäla mina fina Gucci-påsar jag sparar på. Jag ska också tvätta mitt löshår så att det är fräscht och fint till festen i helgen. Min stora debut som bloggerska!

Glöm inte att kommentera om vad ni vill att jag ska skriva om eftersom bloggen visserligen redan är stor, men endå ny.

PooPooo!

seg dag

Wordmakeer is back.

Alltså, älskar verkligen er läsare. Igår hade jag under ett tag hela 87 besökare. Underbaringaar! Och sa jag inte det innan va, det här kommer bli en succé. Jag säger då det.

Just nu lyssnar jag på lite musik. JAASON DERULO!!! (eller hur det nu stavas) Supersexig är han iallfall. Det känns verkligen som om han sjunger just till mig, att hans låtar är skrivna efter mitt liv.
Cause when the roof cave in and the truth came out
I just didn't know what to do
But when I become a star we'll be living so large

Speciellt sista raden nu efter att jag skaffat en blogg

Förlåt att jag inte uppdaterat så bra idag förresten, jag var nämnligen ute med min lilla hund innan. Men eftersom det fortfarande ösregnar så förstördes först och främst mitt hår (hoppas ingen såg mig ute idag alltså), men även min älskade UGGs blev helt dränkta. Ska inte dom tåla vatten? Jaja, får väl plocka på mig ett par nya när jag åker till stan imorgon. Jag älskar skomodet just nu, det är så roligt. Liksom ingen har eccoballerina, för det är verkligen soo noot poo style, men UGGs har verkligen blivit en regnsko att ha på sommaren medans Hunterstövlarna är perfekta vinterskor. Skitbra verkligen. Fast jag har ju nästan alltid klackskor på mig, iallfall nästan en till två gånger i månaden...

Nu ska jag göra en kesomacka på fiberknäcke innan jag sticker iväg till Dobby och fixar håret.


Min frisör Dobby som precis släppt en hårvårdserie som är kaanon! Han har dessutom testat det på sig själv för att visa att det är säkert och verkligen fungerar.

bara lite förvirrad

Jag har, efter att ha ägnat min morgon och dag åt att fundera på en omvändande resa jag gjorde i våras, insett att det kanske trots allt kan behöva skapas lite plats åt ett stråk av seriositet i denna bloggen. Visst, jag älskar att leka Kissie men det är trots allt ibland vettigt att se klart i vissa situationer, delge sig av sina erfaranheter till andra. Allt är inte bara en ironi fastän jag så hårt ibland försöker låtsas att det är så. Hursomhelst har denna ursprungsform av wordpoo tagit formen av att få en egen kategori. Så det är sånt som inte är Sooooo poo style, utan det som är ett huvudbry och verkligt. Det är alltså sånt Kissie inte utger sig att någon åsikt om, iallfall i sin blogg.

Jag har länge undrat när resan till Rumänien jag gjorde i våras skulle slå mig. När det skulle landa i mitt huvud vad jag gjort. Att jag sett en bartendershow på Polenfärjan. Att jag sett påvens födelsehem med tvivelaktiga boende. Att jag stått i en gaskammare. Att jag suttit i en rumänsk familjs lerhus och pratat, iallfall så gott det gick. Och tja, det kanske är på tiden att jag nu börjar hantera det, bearbeta det och gå igenom mina känslor på ett djupare plan än att skratta åt famljen som bundit fast hunden med en sladd utanför huset.

Det gör ont i mig när jag får svårare och svårare att minnas gatorna, när ansikten på de underbara människor jag mötte där nere börjar suddas ut och försvinner längre och längre bort. För det är något jag känner mig nästan rent utav stressad av, jag måste komma ihåg deras leenden, deras smutsiga fötter. För jag kan inte vara med om något sådant, hjälpa dom till ett lite mer drägligt liv och sen bara åka därifrån och fortsätta logga in på facebook som vanligt, utan någon eftertanke.

Nej, jag är inte bara wordmaker utan jag är också rent utsagt riktigt kanonbra på att vara luddig. Men ni behöver inte oroa er, snart kommer det ett riktigt blingat inlägg i riktig poooo style. Dock har jag stora problem med att komma in på Kissies blogg så jag är lite ledsen över detta. Men jag ska rycka upp mig.

Trött

Morning bitcheees.

Vaknade precis upp i min prinsessäng, åh vad härligt jag har sovit. Så skönt att verkligen kunna sov ut på morgonen istället för att behöva gå upp till skolan och sätta mig där och plugga. Jag menar, thats so last month! Not Poo Style.

Vet inte riktigt dagens planer just nu, tror inte det finns så många, antagligen planera lite tills festen på lördag, kolla inbjudningar och hitta en riktigt tight dyr klänning. Jag menar, som nybliven bloggare måste jag ju se mitt bästa ut när jag gör min officiella debut i festsammanhang. En kamera är ett måste till festen, för ni kära läsare vill väl se vad som händer i the glamorous life of Wordmaker.

Påminn mig förresten att kolla noga på gästlistan och undersöka om jag eventuelklt behöver ha en bodyguard med mig vill ju inte råka illa ut liksom. Must keep blogggginnnnn'

Favoriten

Åh, idag var en bra dag. Verkligen. När jag gjorde mitt vanliga genombläddrandes i tidningen för att komma till sidan där mitt horoskop står drog mina ögon genast till en artikel i mitten av tidningen. Först drogs dom till en bild på Robert Pattinson. SÅ SNYGG!

Iallfall, efter att ha förvirrat mig så djupt in i tidningen så drog mina ögon till något annat och så mycket mer underbart. Ögonen drogs till listan över årets sommarpratare. Och vem ser jag inte ska prata den 13 augusti?

Jooooo DAAARIN!!!!!!!
Åh, tycker verkligen det är häftigt hur han har lyckats hålla sig kvar så bra i rampljuset sen 2004. Det är väl iochförsig inte så konstig, han vann ju endå Sveriges största sångtävlig Idol. Han ska bara veta att jag tog en bild med min mobil när hans audition visades på TV och skrev ut och tejpa upp på väggen. Och jag har inte tagit ner den än! Han var så duktig i Melodifestivalen också, förstår inte hur Sverige inte kan avguda hans smöriga stämma i en riktig ballad.



dubbelspel?

jag läste en oroväckande kommentar precis. Det var att jag snart kommer vara samma person som på bloggen men jag lovar, detta kommer inte ske! Jag kommer aldrig börja bloggbanta just-for-show på riktigt. Jag kommer alltid smygäta kinapuffar när videobloggen inte är på.

Kvällen har iallfall spenderats med att fixa naglarna. Fila dom, polera dom, lacka dom. Perfektion! Pastellfärgen är soo Poosummer-style!

Måste säga att det här med att skaffa en blogg är ett utmärkt tidsfördriv. Jag har så mycket intressant av min dag att dela med mig av. På riktigt. Fast jag är fortfarande vråålsugen på att dra till Östeuropa igen. Och nu kanske ni tror att jag vill dit bara för att det finns billig sprit där, men som bloggare behöver man inte köpa sånt, man får det gratis. Eller tja, gratis och gratis, jag länkar för shottar. Om jag bjuds på två kan jag tillochmed fixa en välsynlig länk.

hemma från stan

Åh vilken underbar tur det blev till stan. Först fika och sen en lite shoppingrunda med Elin. Mitt hår som jag ägnade 2 minuter år att fixa tidigare idag blev dock helt förstört av regnet.. Usch, förlåt att jag verkligen såg ut som skiiiiiit på stan, men ibland kan folk behöva sen en verklig människa. Jag menar, bara för att jag har blogg så är jag fortfarande nästan en helt vanlig människa. Jag har inte helt kommit in i att jag har en blogg, visst jag saknar datorn och känner att jag måste uppdatera hela tiden, men jag glömde ta en bild på min fika idag. Jaja, det blev en cappu iallfall, baristan flirtade med mig och gjorde ett hjärta i skummet. So poo style!

Ska försöka lägga upp bilder på min shopping senare. Ska även tipsa om en av mina favoriter sen också!

regn och latte

Åh glad i själen blir man när det plingar i kommentatorsfältet.

Det är ösregn ute bitcheeeeees och jag ska sätta i löshåret och bege mig in mot staden för en extravagant glamorös fika på espresso House. Ja, fast fikan har även ett stråk av sorg som sveper över latten, en fin vän lämnar Göteborg för sommaren, och kanske ännu längre... Lite panik börjar kanske kännas när det blir tydligare och tydligare att studenten är tagen, champagnen sprutad och rumpan är skakad på flaket. Alla börjar sina liv, och så även jag. Sen är dock den lilla nästintill obetydliga frågan om vad man ska göra kvar, men jag känner att så länge jag har en blogg så löser det sig. Jag hörde till och med ett ryckte om att jag ska bli sponsrad av Juicy Couture kläder. *lyyyyycka* (hoppas jag får den isblå)

Justde, löshåret var det ja!


att hänga med i svängarna

god morgon alla läsare. Sovit gott?

Det har jag iallfall gjort, somnade gott efter min roliga incident på bussfärde  hem igår. Det märks verkligen att den här bloggen bådar gott, jag lever redan som en känd bloggare. Denna morgon har jag väckts av min mobil, den plingar hela tiden så jag funderar på om jag ska skaffa en speciell "bloggmobil" som får ta hand om allt som inte är privat. Har redan ett mycket intressant jobb inbokat nästa vecka på torsdag.

Ja, det är svårt att hänga med i svängarna, får man inte sms med komplimanger så är det jobberbjudanden.

Det här jobbet nästa torsdag är förövrigt ganska intressant.. Jag och två till medlemmar i packet som antagligen kommer gästblogga inom en snar framtid genomförde ett mycket lyckat projektabete s.k. Nomadsvenskar. Och jag kan ju inte säga annat än att det blev en succé, med råge. Så det är ännu ett jobb relaterat till projektet, snart har vi erövrat Sverige.

Nu drabbades jag av mitt första inslag av blogghybris! Jag tänkte en tanke om hur bra jag var, om att jag faktiskt blivit känd för att ha uträttat något mer än att opererat brösten eller gått ut och sagt att jag är SD för att sedan krypa till korset och inse att jag inte hade någon aning om vad jag pratade om. Förvisso kanske detta inte betyder att jag fått blogghybris men jag är oändligt sugen på att berika bloggtoppen med något vettigt.

Lycklig

Åh, superglad nu verkligen. Fick precis min första kommentar. Åh, det här bådar verkligen gott. Snart är det jag som erövrar bloggtoppen.

Nu ska jag göra lite research och läsa Kissie :)

fortfarande i ett lyckorus

ja, jag sitter här i min boning och det riktigt spritter (säger man så? (äsch, jag bryr mig inte kissie stavar ju vän med två nn och hon är ju känd)) av lycka i min kropp, mitt liv har redan direkt fått en mening.

Yes, nu börjar det. Vad har jag gjort idag kära läsare? Jo efter att ha fällt en tår på en av biograferna i staden så begav jag mig hemåt med buss. Och inte vilken buss som helst var detta, nej det var Blå express. Och visst, den bussen tycker väl endel är häftig men jag faller dock i den kategorin som tycker att busschauffören för denna resa är något mer speciellt. Ja, äntligen hände det och jag träffade på en trevlig chaufför som jag i och för sig förvirrade med mitt ovanliga sinne för mitt stjärntecken. Men jag kan då lova att det var en av de mest förgyllda bussfärder i mitt liv.

Och som inte chauffören räckte så steg även den sympatiske Ebbot Lundberg från TSOOL.

Ja, så är livet för en bloggstjärna. So wordpoo style!

och så hände det!

Ja, nu har the wordmaker from packalicious fallit för grupptrycket från den fd klassen och gått och startat blogg. Åh, det känns som om att jag äntligen är någon. Mitt liv har en mening. Äntligen kan jag dela mina outfitar med världen. Äntligen kan jag låta världen läsa mina tankar utöver de så desperata facebook-uppdateringarna.

Många jublar antagligen av lycka, några till och med kanske gråter. En liten skara kanske dick undrar varför just nu? Varför har jag väntat så länge? Jo förstår ni, det är dels för att jag är besviken på Kissies dåliga uppdateringar men även för att jag har så mycket vettigt att dela med mig av, och sen är jag arbetslös och har inget annat bättre för mig. Jag ser det också som ett ypperligt och enkelt sätt att undvika a-kassan och slippa plugga för att kassera in ett litet csnbidrag varje 30de. För alla tjänar ju pengar på sina bloggar, det är ju skitenkelt!

Vad kommer den handla om då? Jo, dels mitt superintressanta liv men mestadels som namnet antyder: woooordpooing! Och jag kommer till och med, om ni vill och kommenterar om det även försöka lägga upp mina bästa shoppingfynd och bästa dagens outfit. Och det är ingen fara, jag har paint så jag kommer också redigera bort mina armbågar, fy om dom hade kommit ut på internet. Usch!

Enjoy och äcklas - det finns en ny stjärna på blogghimlen!

RSS 2.0