ljus i arbetslösheten

AAAAH! Himmel vad underbar. Debatt är tillbaka. Äntligen något som med säkerhet kommer förgylla mina veckor framöver. För er som inte vet det, jag avgudar debatt. Och ja, det var bättre på Jannes tid men Belinda gör minsann ett ypperligt bra jobb också. Och ja, jag funderar allvarligt på att bli vikarie bara för att få träffa henne.




Kom igen nu allihopa! In på svtplay. Finns även ett nytt kobraavsnitt!
Bert Karlsson suuuger

hittepååu

jag sitter som bäst och funderar på om man ska ta tag i denna dagen och faktiskt ta sig ur det här hell hole:t som jag försatt mig själv i. Ta fram råstyrkan och klättra sig upp och vara lite vettig. Öy, förrsten, igår under min nattliga promenad var det så sjukligt kallt. Alltså, no way att det är påväg att bli september. det är fyfarao januari som står på ingång. Snön where are you? Själv gömmer jag mig i min vinterjacka.

Slog mig precis att jag måste in å röja på västtrafik också. uuur orky noty. Sen annan grej, herregudars sd:s tvreklam. Alltså, äe hur verbaliserar man det ens.


klar

jag är klar nu. redo. beredd. rastlöst väntande. press play. on. start. Slunga mig rakt in i smeten. dansa med mig in i en virvelvind. tornado. disconatt. Det är nu jag tappar allt. livet. verkligheten. drömmarna. likt vatten rinner det mig genom fingrarna. Jag önskar mig ett par gula hängslebyxor i galon med resårband att ha under fötterna. Jag står väntande. Tittar rastlöst på klockan och blir lite stressad. Som vid ett övergångsställ och man ser bussen på andra sidan. Eller i kön till pressbyrån. toaletten. sista beställningen på krogen. m.å.s.t.e h.i.n.n.a f.r.a.m i.n.n.a.n d.e.t t.a.r s.l.u.t



okej

lite störande är det att det inte finns någon bra version när håkani sjunger men tja, det här det funkar minsann det också. och sen får det nog minsann allt bli den här låten, den är...



förövrigt himla konstig dag. den är liksom, bedövad eller icke existerande på något vis. jag vet inte men funderar hursomhelst på att checka ut från den.

haoup

whaa, dagen är död. fungerar inte här. tjingalingling

som vanligt

det har blivit himlans mycket håkan på senaste. Vet inte hur det kommer sig riktigt. måste vara något som hände där i mitten av augusti som fick mig att hitta tillbaka till det.

Nej, hur livet ter sig alltså. Jag gillar det nog inte fast kanske endå..


äe för långt

Jag har en knepig kväll. En förvirrad sådan med massa snurr som jag inte vet hur man reder ut. Eller ens om det är något man skall reda ut.. Kanske ska jag låta det okontrollerade kaoset fortsätta vara just så. Man kanske skulle gå ut och gå? Nej, vad inbillar jag mig att det kommer rensa tankarna för? Jag vet ju att det aldrig fungerar, det är nästan bättre att bara sitta uppkrupen ihopkrupen i fönstret med täcket runt sig. Herre bon iver är bra och jag hade velat kunna samla alla fina och bra tider i små flaskor. Alla leenden. Alla skratt. alla okontrollerade frustningar som fått en att bryta ihop och lägga sig dubbelvikt på golvet. Jag hade velat spara alla minnen på ett bättre sätt, försäkra mig om att dom finns och så kommer förbli. Äe, nu börjar det gå förlångt för det här..



sööööööndag

tjeejna tjeejna blöggy.

Just nu nördar jag fearfactory och mår lite illa. Igår var kul, det var röj. Dock fungerade inte den hållbara utveckligen som planerat men fan, det var fint endå. Idag har varit en trött dag, som väntat. Inte särskilt mycket har gjorts, mest dåseri och sedan lite städeri. Tur är det dock att min la roux frilla har gått beserk och nått oanade höjder, bokstavligt talat. Annat som är fint är också att det redan har börjats planera inför nästa helg. Fint hade också varit om man kunde lyckas få ett jobb denna veckan, eller iallafall någon ljuspunkt. Isåfall hade jag firat rejält till helgen, ställt till med fest.

Jag saknar att ha en tv dagar som den här också. grovt. 

hursomhaver, jag vet inte nu. chingaling.

wakin' upin'

tjejna blöggie.

jag tänkte unna mig med att sova ut lite idag, det har gått sådär kan jag informera om. Jag är fortfarande trött och har ont i ryggen. Och jag har vaknat sisådär ett antal gånger under morgonen dels av sms, samtal och att hela min arm somnade. Liksom, nu är det dags att sluta försöka sova och gå upp... Eh ja.

Och till råge på att jag mitt hår idag valt att ta formen av en kändis. Jag ser ut precis som La Roux i håret! Så nu undrar jag om hon blir besviken. Hon lägger säkert jättemycket tid på att få till sina frisyr sådär häftig medans jag bara sover i några timmar.

Lottenus flyttar idag. Människan höll på att glömma att täcke kunde vara en bra idé. Jag kan inte förstå hur någon flyttar och håller på att glömma sitt täcke, så jag drar alla mina 4stycker lite närmare och gottar till det.

tådäi!

Idag har jag:
Vaknat. somnat om. lyckats med min havregrynsgröt. varit ute med hund. träffat Jossi. Hängt på jobbet med J och A. Gått till coop. handlat på coop. gått hem. gjort asnyttig lunch. ätit supernyttig lunch. varit nöjd. tittat på play. kommit på middagen.

Idag har jag inte:
Tvättat mitt hår. städat mitt rum. skrivit ansökan. ätit socker (YEEEEEEY!!). målat naglarna. känt mig snygg. varit speciellt vettig.

Nej men annars känner jag mest att livet som arbetslös börjar bli fruktansvärt tradigt. Men jag tycker endå att det är kul att läsa en blogg. Tycker ni ska läsa den också, killen är underbar. Först länkar jag till inlägget då han kommer ut som bara är helt underbar hiläääärious, klicka här. Sen en allmän länk till hela hans blogg som ba är föör kul. Till detta avnjuter jag också lite finstämd musik från Cat Power. Måste säga att det är en ganska helt okej dag idag endå. Ja, mitt cyniska tankesätt har minskat en hel del.


(klicka på bild)
P.S. I födelsedagspresent vill jag ha ett sånt halsband. Och påtal om födelsedag. Jag har en present som jag fick av Jossi idag i min garderob. AH! Jag vill öppna nu! Men jag väntar och låtsas att jag är bra på det där med tålamod.

hmz.

jag hoppas du tycker det är värt det för annars hade det bara varit värre än jag trodde.

Nu ska jag fortsätta mitt nya projekt genom att gå och handla. Mm, med medmera-kortet i högsta hugg. Livet levs numer på den vettiga pinnen. Har precis träffat Jossi för sista gången innan hon flyttar.. Men grejen är att det kommer inte bli något konstigt för vi kommer träffas massvis endå. och vi kommer båda ha massa saker som tar upp vår tid, hon plugget och jag förhoppningsvis ett jobb. Ja, jag har fortfarande hoppet om ett arbete uppe.

gäsp

morrz'!

ibland träffas jag så hårt av mina egna insikter att jag nästan ramlar. Som nu, jag vet inte ens vart det kom ifrån med plötsligt tappade jag all balans under mina fötter. Och jag vet inte ens vad insikten var.
Fast det är väl det här med tiden och klarsyntheten som har lärt mig ett och annat, och när man sen säger det högt så blir det en sådant insikt om sig själv att det inte är ett dugg konstigt att man hamnar ur balans..



Wörk idag, massa småkidz kommer och ska köpa glass. Jag ska överleva utan att frestas. Herre, det är onsdag idag ju. Jag och min fullplanerade arbetslösa vecka, whåtts dö diil?

exemplariskt blogginlägg!

livet som arbetslös kan faktiskt vara mer hektiskt än vad man kan tänka sig ibland. Eller det kanske blir det om man har blogg? Hm,  det enda jag vet är iallfall att jag har flygit runt på stan hela dagen. Började med att sitta två timmar på passkontoret och vänta. Sedan när det väl blir min tur då blir jag utsatt för reklamskämtet. Alltså, visst att det var längesen jag fixade mitt leg och att jag förändrats en hel del sen den bilden togs men att han verkligen inte alls ser att det är jag?!? Så där fick jag stå och svara på massa frågor för att verkligen verifiera att det var jag.

Sen blev det bloggfika men Julia som följdes av blogglunch. Ja, man delar upp det! Vandra på stan, vandra på stan, vandra på stan och sen träffa elin för kaffe, söka jobb. vandra på stan, vandra på stan, fika, vandra på stan och sen äntligen hem med bussen. Fatta busyday! Förstår faktiskt varför "storbloggarna" inte alltid är på humör att ta läsarbilder. Det är inte lätt. En bloggares vardag menar jag då...

Hursom, mitt nya liv går bra, inget socker eller småätandes idag heller och massa massa promenader! Goood one anna!!! Sen har jag även idag insett att jag nte får låta mig bli så nedslagen hela tiden. Jag måste förbättra mitt positiva tänkande, sluta vara så himla cynisk hela tiden. Det för ju verkligen inget gott med sig!

Nej, nu ska jag ut och gå med Antonia som tydligen fått alldels för lite social umgänge de senaste dagarna. Hon är till och med rädd att hon nu hunnit gå och blivit tråkig. Som den fina vän jag är ställer jag självfallet upp och rycker ut!

Precis såhär var det idag! Förutom att det inte var två halvtjocka gubbar..

nöjd!!

AH! JAG TROR JAG KAN HA HITTAT DEN! Så himla nöjd just nu typ. inte helt säker, men fasligt this could be it!

Det är storm ute vilket gör att jag inte är superpigg på min promenad, så jag funderar på att omprioritera. Ja, det blir nog bra så. Man kanske skulle gå upp, fixa frulle och så... Så man kan börja med dagen sen. Fan, göra pass idag också. urk! Men samtidigt, tack och lov att Julia räddade mig från mitt förra. Oh.my.goD! Och mitt hemska idkort borde ju faktiskt peppa på mig att ta mitt körkort så jag slipper det också. Men ja, det ska jag ju faktiskt göra, så det kommer ju avklaras i höst om allt går enligt plan.

Nu bråkar mina tårkanaler för mycket så jag ser inte skärmen. Tjing.a.ling.ling

gnuisch

tjeeejna bloggen.
Jag håller på av transformeras till en gnu snart. Jag klarar inte av det här. Jag vet inte vad jag ska göra. AH! Kan inte någon vänlig själ bara anställa mig? Jag kan vara rolig ibland.

Hursom, kvällen har fått mig att inse att jag verkligen inte tycker om msn längre. Det är bara jobbigt med sitt blinkande och plingande. Näe, det ska jag minsann inte återvända till.

Sen har jag planerat långresa till våren. Det kommer bli häftigt. Det är nästan så att jag verkligen måste se till att det blir av. Yes, och om det nu blir av så är det nog precis i rättan tid att jag börjar träna och bli sådär vettig. Dock vet jag inte vad jag ska ta mig till med mitt sockersug, men det löser väl sig. Det gäller att ha beslutsamhet. No more chinapuffs! Så ja, imorgon är det samma visa som gäller igen. Flash blir ju glad iallafall. Och pass skall fixas imorgon också.

ljuvt


aaou

...den här staden dödar dig när du är ung

äe

ääääe torsk. jag har redan gått in i väggen och tappat hoppet och viljan! Yes, mina nederlagstankar är aldrig långt bort. folk borde lära sig leva med det, inklusive jag själv. Usch. Fy. Poo. Jag är redan sugen på att gå ut och gå. FÖR ATT KÖPA KINAPUFFAR! Åååååh, crapppp! Jag som fick en sån fin start på den här förändringens dag.

day uuuno!

hej bloggyblogg.
Idag börjar ju mitt nya projekt. Det är lite ovant och jag är trött. men nu ska jag krafsa ihop lite kläder och hitta en hund. Kan förresten tillägga att det är ganska svårt att vända tillbaka dygnet när man har haft sömnproblem större delen av sommaren. Jag har haft svårt att somna innan fem och nu skulle jag somna innan tolv. Ja, fast det gick efter några timmar trots allt. Fast sen är det var kass sömn och jag drömde en massa är ju en annan femma...

Jag måste ta reda på vad det egentligen är som står på mitt schema idag också. Just nu känns det som om jag har gett mig oanade krafter som kommer klara av lite för mycket grejer på en dag men vi får se. precis som allt annat, allt är relativt. Gott, nu fick jag kramp på halsens vänstersida också.

tjing-a-ling-ling!

tossigt

Herre så tossigt.
Jag skulle köpa ett par skor på rea. Jag köpte en. vinterjacka? och massa annat. Jag har inga pengar? Jag betalade en övertrasseringsavgift på mitt konto igår? Jag vet inte vad det är med mig. Men jag låtsades att när jag gick i affären undersökte eventuella arbetsmöjligheter... Eh. Ja. Hursom blev jag grymt nöjd med allt. och det är väl skallsaken antar jag.

Nej, om man ska ta tag i rummet det resterande delen av dagen, make it into topptrim. Kan ju liksom behövas. Och ja, jag ska ju kanske äntligen fixa klart det snart också. och herre min skapare fixa min garderob som ser ut att bara böna och be efter aktiv dödshjälp så mycket att den snart flyttar. Kläder och skor och väskor is alll over the place!


blupblup

Mors.
Jag vet inte varför jag är vaken nu egentligen. Det är konstigt att jag trots mina sömnsvårigheter som gör att jag är vaken hela nätterna fortfarande går upp tidigt på morgonen. Har jag liksom skaffat mig världens mest effektiva sömn så att det räcker med 4 timmar typ? Ja man kan ju undra.

Och inatt precis efter att jag somnat drömde jag att jag var på en ö och det var massviss med vulkanutbrott runt omkring mig. Det bara exploderade och rann magma runt omkring mig. Jag borde verkligen skaffa ett drömlexikon. Eller en bra nattsömn...




1. Alltså, det är broo som tyysan.
--> Ben howard - these waters

2. Åhå. så himla bra verkligen

bra grejer


har ramlat i fällan

jag förstår inte varför att stressar så mycket till vettigheten. Är det inte fler som bara kan tänka sig att götta på det ett tag, iallafall ett litet? Och nu verkar det som om även jag har ramlat i den där vettighetsfällan. Jag har hur tråkigt som helst och hade utan några som helst tvivel velat vara i stan och leta bra grejer i duggregnet. Men istället har jag analyserat ut att jag nog bör ta en extra vilodag och bara ta det lugnt så att inte min sjukdom blossar upp igen och febern kommer tillbaka. HALL^Å?!! Jag vet inte vart jag ska ta vääääägen längre.

Nej, imorgon då hoppas vi misann på förändringens vindar! Förresten, det är ju bara att se på mitt bloggande hur ohälsosamt det är för mig att vara sjuk. jag förfaller ju. jag klarar ju verkligen inte av att bara ta det lugnt och vila. aaah, det kryper i hela mig. ge mig något att göra innan jag börjar lägga analog patiens!
(intressant fakta för att förklara hur himla långt min rastlöshet har gått. Det finns inte ens bilder på google på något som lägger en analog patiens! förstår ni då hur illa det är! jag gör snart något som inte ens finns på google!)

umgänge

jag umgås bara med en liten klick människor för det mesta. Men det har sin helt logiska förklaring. Det är för att dom jag väl umgås med är så fruktansvärt bra att det oftast inte behövs mer, jag klarar liksom inte mer.

Anledning:



Vi ärar henne med en låt


blogglönen?!

haha konsten av slå två flugor i en smäll alltså.

och dagen alltså, än så länge, nej liksom. Det är lördag idag, men endå så kommer posten till mig, med den enda nyheten om att jag som den arma 18åring jag är har lyckats övertrassera mitt konto! hahahaha, smaka på den karamellen. himlans roligt. jag har istället för att fått inkassera min första lön fått utkassera min första övertrasseringsavgift. Nej, jag anser hela situationen som komisk. Och ni kan lugna er lite. jag har faktiskt lite pengar, bara inte på mitt konto, men ni får gärna skicka allmosor endå. Jag är ju inte den som är den liksom.

ah!


så brooo

åh. det är så bra. och fint!


jahaja på de vise

ja kul. passande. ironiskt. Kanske var det luften jag behövde för efter utomhusvistelsen och promenaden har jag nästintill blivit friskus. Det roligaste är sättet jag märker att jag blivit kvitt min sjukdom och blivit friskus är att jag har en enorm olust till att sova. Igår kunde jag inte sluta sova, jag vaknade upp endast för att kunna somna om igen medans jag idag inte alls kan förmå mig till att vilja sova.

Ey yo, förresten, än en gång har jag satt ett datum på min livsförändring! På måndag, då ni, då kanske det ska ske förändringar. Fast jag varnar er och ber er. Sätt inte för mycket förhoppningar till mig. Inte ens jag vågar göra det. jag vet allt för väl. jag känner mig för bra.

Imorgon, om jag är frisk vill säga, så ska jag röja andrahand. Jag har ju endå lite lön att sätta sprätt på. Och sen måste jag ta reda på när min och Wardzens affärslunch blir av. Och ja, nästa vecka skall det då sannerligen tas tag i saker och ting!

dyyyr i vannet!

okej bloggen. två saker nu va.
jag är fortfarande sjuk. torsk. Men jag har tänkt sätta mina fötter utanför dörren för första gången sen detta feberutbrottet. Antonia säger att hon ska dricka öl. Jag blir lite avundsjuk.
En fråga bara, varför är det så himla många vetrinärer som är danskar i sverige?
Sen kan jag inte riktigt helt förstå människor som döper sina husdjur till vanliga namn, typ som Daniel.. Vem och framförallt varför döper man sin golden retriver till Daniel?! Det är tossigt...

Nej, nu ska jag minsann borsta tänderna bara för att det är gott.

flytteri

Liten tröst för kvällen är att det regnar. Men å andra sidan var det längesen det regnade så mycket som det gjorde på teddybears och det var längesen det var sådant drag. Men ja, what to do. Det hör väl till livet att man ska växa upp och fatta vettiga beslut? Jag menar, det känns som om halva min bekantskapskrets redan har gjort sig redo för att flytta och börja plugga och fattar massa vettigt beslut hela tiden. Är det bara jag som fortsätter götta på det och blogga?

Hursom, bra nyhet för dagen är att Lotten löst boende! Tossigt är det att hon nästa vecka flyttar in på pendelavstånd från mig. Ah, som vi kommer röja. Och det är ganska lägligt att hon flyttar in just nästa vecka, för det är nämnligen helgen för min andra finfina vän Gosefin att flytta ifrån mig. Så ja, räddningen kommer snabbt.


På återseende Josi.

Wilchkommen Lottenus

slötittande

en av de värsta nackdelarna med att vara sjuk är tvtittandet. Man kan inte ens kalla det tvtittande nästan, för det är en skam att kalla det tv. Iallafall är jag sån att när jag är sjuk, då kan jag plöja igenom att möjligt som går på tv, det spelar liksom ingen roll vad det är som visas. Jag kan titta på något, somna ett tag, vakna av att det är djursjukhuset. Titta på medans dom vaccinerar lejonungar, somna till, vakna och titta på úttiset. osv osv osv. Ja, ni förstår tanken.
Och då kanske ni tänker som jag, att eftersom jag inte äger någon tv slipper det här problemet, jag måste ju leta upp vad det är jag vill titta på och då väljer jag ju inte att leta upp úttiset.. Och det är sant, för under den här korta sjukdomen har jag tittat på asbra saker, typ dokumentärer om sd, kobra osv. Men problemet med det är att jag inte kan sova till det, det behövs något tråkigt som bara surrar i bakgrunden medans man dåsar till.. Men som tur är så tänker någon på mig! Både svtplay+tv3play har morden i midsommer! Och det mina kära vänner är perfekt. en och en halv timmes dåsing time. Himla fint.

Jag ska nog allt ta och köpa en tv tills nästa sjukdom tror jag

phåtååz

efter att ha letat runt lite bland bilder ett tag är det en sak som slår mig. Ganska kraftigt. Herregudars, ska man vara glad eller ledsen att bilder finns? För dom är ju ganska lömska, dokumenterar saker som man kanske helst hade låtit vara glömda, men samtidigt ger liv till minnen som man är rädd att tappa. Det är till och med så att de vittnar om att ens minnen är sanna och att det där fantastiska faktikst inträffat, det var inte bara en dröm, ett euforiskt rus. Bilder, speciellt fotografier, sätter färg på våra minnen och de gör att även om ögonblicket lämnat våran näthinna och gått över till att bli just ett minne så finns de alltid kvar.

Ja, jag hade velat kunna säga mer genom bilder, jag hade velat våga mer. Och för att förstärka vad det är jag menar med bilder ska vi fira det med en bild på mig faktiskt, ja något så ovanligt. Fast många av er skulle nog inte hålla med om att det är jag. Jag vet inte ens om jag själv skulle hålla med om det.. Endå så är det mindre än ett år sedan den togs. Ofta när jag sitter vid min gamla dator kan jag inte hålla mig för skratt. Den innehåller så mycket gammalt att man nästan storknar lite.


aha!

jag har kommit på en sak jag kan göra medans jag väntar på att sjukdomen ska ge med sig och släppa taget om mig. Liksom, hur intressant kan jag vara för en sjukdom? Inte speciellt rolig alls enligt mig, men tydligen har jag fel...

Hur som, min uppgift dagen till ära att jag att dels ska hitta någon bra musik att lyssna på, ta tag i mina fotografier. Samla ihop, lägga i mapp. Och sen ska jag läsa in mig på miljöpartiets partiprogram. Skaffa lite kött på benen helt enkelt. Det är lite tunt just nu, och då är det endå bara cirka en månad till valet. Nu ska det fläskas.


Mycket nöje. På återseende.


cred

jag antar att jag får ge dig lite cred för att du endå försöker anstränga dig fortfarande. Det funkar inte riktigt och det har inte riktigt någon genomslagskraft men ja, du försöker iallafall. Det är nästan ganska ironiskt.

gooood wörk!

intressant fakta! Min kroppstemperatur har sjunkt 2,3 grader celsius på 15 timmar drygt. Det kallar jag bra jobbat kroppen! Fast nej, nu känns det som om den är på väg att stiga igen. Asvarmt. Kanske beror på att jag fortfarande insisterar på att begrava mig under 3 täcken som det förövrigt ska bli en fröjd att byta påslakan på sen när friskheten slår till. AH! längtar redan. Det måste ju vara det underbaraste, nyrakade ben som är sådär jäätttelena och så frasiga täcken på det. Åhå, låt mig bli frisk nu nu nu!

Jag slänger in en bild på en annan sjukling också. Fast hon fungerar hyfsat normalt som tur är.


morzning'

Jag tror jag har blivit lite bättre? Kanske iallfall, men för säkerhets skull så kommer jag tyvärr inte röra mig ur sängen idag utöver för att hämta té. Det blir inget hoffmaestro med andra ord. Tårögd, en pil rakt in i själen. Men men, det är ju precis som vanligt, just my luck. Men jag tänkte kompensera min bövla sjukdom att när jag blivit frisk gå och dricka öl nästa vecka.



Jag är en fruktansvärt tänkade varelse. Och då det ofta går överstyr sätter detta tänkande ofta käppar i hjulet för mig. Det hade varit bra om jag kunde koppla bort mitt analyserande och funderande. Det hade varit bra om jag bara kunde ta för mig av världen och satsa, satsa på allt. Även om det ligger utanför min världsbild. Ja, det hade varit fint om jag kunde ta mig för att satsa lite mer.

:(

näääe nu vill jag inte vara med mer. sjukis är inte okej :( varför varför varför.

okul

saker som är okul:
jobba utan kunder
frysa
avsaknad av duntäcke
inget gottigt
radiolyssnande
dåliga böcker
feber
jobb
ledvärk
ont i ryggen
jättemandlar
missa möte med ewalicious

the lista will continue!

it's wintaaaah!

godmorgon bloggggisar.
Jag är vaken, fast jag inte vill eller borde. Men ja, jobbet kallar och det lär ju komma massa kunder idag. Hm nej.

Hursom, inatt gick årstiderna från sommar > höst, om inte till och med vinter. Hur jag vet det? Jo, jag drog fram hela artilleriet med täcken, kryddade till och med med pläda. Fasligen, jag måste hitta min mössa, snart kommer snön.

Nej, om man ska se till att kunna pallra sig iväg till jobbet om ett tag..

fixarn?

okej anställ mig någon. jag har redan planerat vad jag ska spendera min första lön på. Och det är så bra bra bra grejer att jag blir alldeles till mig. tro mig, ni vill också detta så anställ mig nununu

håkani



broo grejer

gööött

tjeeenare bloggen (ove)
dagen dåå va: jobb, huvudvärk och sen tog snällheten över och jag ställde upp för fin vän som snart lämnar mig för plugg. Yes, det blev glass på liseberg, göteborgs finaste ställe (?). Jag borde verkligen lära mig kontrollera mitt spelande på liseberg, det är som om en ond galen girig demon inom mig tar över alla pengar... Så himla o-ok. Iallfall, the ark var inte till tillfreds. Onöjd.

Hursom, jag börjar bli sjukis inte gott. Men jag har hört att chokladpudding kan verka lindrande på sjukdom så det tröstar jag mig med lite. Sen är jag taggad på berlin. och på att få jobb. Och tjäna pengar. Vi löser.

poooo boooo

alltså nej jag är inte nöjd med turen jag alltid lyckas ha. självfallet sak det vara sol den dagen jag jobbar... jag har inte jobbat på flera veckor och då har det varit crappyväder men nu, när jag ska hänga inne hela dagen då farao ska vi slå till med fint väder. Boooo me! AAAAH, det ska regna vid 12 enligt yr.no. Göööött. lite revansch iallafall. bra, nu ska jag förhindra att deppa ihop totalt på grund av all skit genom att äta en avocadomacka.

+1

fasligt, det hinns med en till, det blir till att göra mycket kaffe imorgon.

vika in hovarna

innan vi viker in hovarna för natten och gör oss redo för jobb imorgon så hinns det minsann med en låt. En ytterst bra sådan också.


Bloooooggeen

Hola mi läsare!
Idag har jag tagit det stora steget från arbetslös till arbetssökande. jag är nöjd. och desperat. anställ mig liksom.

Hur som haver, Wardzen vill göra ett litet blogginlägg, det följer nedan!

älskade booblogger!
Jag har hittat ännu en guldvideo. posta den på blogge oh hälsa från mig :d you gotta lööv him:D


deni

Jag har varit så förträffligt aktiv idag. Eller liksom, jag har gjort alltid jag skulle ha gjort typ. fruktansvärt vettig har jag minsann varit. Och det hela toppades så fint med vinyl i bakgrunden och bara arbetspepp som strösslades över mig. Jag har passerat en gräns, tagit steget, gått från arbetslös till arbetssökande. Det ni!

Deet här är guuld


frej!

FREEEEEEEEEEEEEJ!

Gottar lite med frejklipp såhär en vanlig måndagskväll

muunhdai.

whaarrrapp. det ösregnar ute. jag är vaken med bråkiga tårkanaler och lyssnar på steget. jag tycker nog endå att det är... bra... tror jag, jag är lite kluven. Hursom, idag skall ägnas åt jobbsökande, jag fick ett fett förslag igår angående en eventuell flytt i höst. hade varit härligt så då undersöker vi om det kan lösas. sen hoppas jag att mitt brev på posten kommer idag också, hade varit herrrligt värre. vettiga hushållssysslor skall göras också ja. hm, den här dagen har katastrof-varningar överallt.

muunhdai.

whaarrrapp. det ösregnar ute. jag är vaken med bråkiga tårkanaler och lyssnar på steget. jag tycker nog endå att det är... bra... tror jag, jag är lite kluven. Hursom, idag skall ägnas åt jobbsökande, jag fick ett fett förslag igår angående en eventuell flytt i höst. hade varit härligt så då undersöker vi om det kan lösas. sen hoppas jag att mitt brev på posten kommer idag också, hade varit herrrligt värre. vettiga hushållssysslor skall göras också ja. hm, den här dagen har katastrof-varningar överallt.

bärsdagarna

Gooooood kväll bloggen.
Herre, det har varit några intensiva dagar nu om jag uttrycker mig så. Kalas och way out west. och ööl. Om vi ska rada upp det lite. Teddybears var helt helt kanon, så mycket fuldanz i så mycket regn att det bara kunder bli succé. Way out west, helt klockers. Styrde upp parken och röjde så utav ordlöshet till svenska björnstammen. Fick blodstopp i handen och hade tur som blev lösknipsad av en snäll dam. Dag två på wow var det mumford, underbart. det var ternheim med något som kan ha varit en av de bästa avslutningarna någonsin när henrik berggren äntrade scenen och drämde till med shoreline. Det var håkan håkan håkan hellström. helt och håller magiskt, som tur var hittade jag tillslut elin i havet och vi stod tillsammans och bara var lyckliga i en timma. Sen röjdes det till anton kristansson och överallt. Sprang extremt mycket hela dagen utan någon anledning. Drack öl med massa anledning. Ja herregudars, det var fint!


gottigt

Yes, nu taggar vi för en ny dag.


hejhejhoyhoy

god morgon väääärlden. svenska björnstammen är nog det festaste jag varit med om!


Lotten, Rajraj, Löfgren och dawit

ANTOOONIA!

Vääärldens bästa Antonia fyller år idag. Det berättigar henne ett helt eget inlägg på blögga!

GRAAAAAATTTIS




pooers

igår såg jag ut som en dränkt katt. Men det var okej, för det var delvis självförvållat. Och teddybears var mer än värt. O, så bra det var. Linnros var god, maten då alltså..

AH, det är en crap-time just nu, jag är dödligt trött och måste göra mig i ordning aaaah, orkar inte pooday, men jag ska hursom möta upp Lotten så det är väl det enda som är bra. Ja, och sen kommer det väl bli lite bättre sen när wu tang och allt börjar spela, men just nu är det tveksamt. Värdelös dag just nu.

guhuld



man blir ju bara så himla glad när man får ett sånt här mail. Det liksom bara värmer i hela kroppen. Det spritter i min kropp. Jag kommer hoppa hela vägen bort till statoil när jag får paketet sen. Bara för att jag fortfarande har den barnsliga förtjusningen kvar över när man får post. När jag blir större och lär känna några barn (eh, in a non creepy way alltså, typ mina vänners barn) så ska jag skicka vykort till dom hela tiden, för man blir så fruktansvärt glad då. Fast i och för sig, dom barnen kanske vill ha mail istället....

i totalt brist på annat

fruktansvärt sugen på att åka till afrika och indien nu också. marsch in på googleeee och sök!

förövrigt, planer om roadtrip smids. Ingen aning hur det ska gå ihop tidsmässigt eller ekonomiskt men jag ser det som ett lösligt problem som fixar sig på ett eller annat sätt. Och annars får det bli bebisvakteri.

ett, två, slutligen

jahaja. som vanligt är det bara jag vaken och levande. Men jag måste säga, jag är rätt duglig på att fördriva mina nätter. Fast nu har det inträffat två skitsaker. Ett, min sänglampa exploderade innan så jag har inget ljus förutom taklampan och den i hörnet, och jag orkar verkligen inte tända dom för det blir så himlas fruktansvärt ljust då. Tycker lite att vi kunde chillaxa på ljuset liksom, bara lite dimmigt sådär hade varit fint. Hursomhaver! två, jag tror det blöder i min hals, ont gör det iallfall. Kan ju inte ge mina halsmandlar ett diplom för bästa planering av strejk. Nej, helt fel vecka har dom valt. Och eftersom jag inte kommer lyssna på deras små protestskrik och inte läsa deras klagoplakat om vila och te så kommer jag väl åka på en rejäl smäll, men den tar vi nästa vecka.

Haha, när jag fick denna datorn så petade min bror på den och fixade lite installationer och sådant tjafs som jag inte ens ska försöka mig på att förstå. Och när jag för någon dag sen klickade runt och letade efter grejer så hittade jag en bild. Och frågan varför min kära broder har bemödat sig att ett, leta upp bilden och två, lägga in bilden på datorn förblir ett mysterium. Dock är det komisk att jämföra.


arg tjej typ. eller kanske vrång. inte glad iallafall.

päckie


Packets höjdpunkt

Åhå, efter en underbar chäzbrick och gi-föda i äkta packstandard infriandes våra drömmar. Sarrah, the one and only, sarraah. Moving on, live! Åh kvinnan är en gudagåva!



bilder kommer imorgon, eller kanske till och med inatt :O

man mår aldrig så bra...

...som när man varit på en underbar kanoners spelning med phäet musik.
ikväll: kapten röd. Guhuuld!


Läsarbild!

eeeey förresten. som den bloggstjärna jag är så kan jag inte ens vandra på stadens gator utan att folk kommer fram och vill fotograferas med mig. Suck. fast det är endå ganska roligt. Igår var det extra roligt för då kom pagrotsky fram och ville ta en bild med mig, moi, bloggstjärnan!

Hemsk bild jag vet, och jag böjer mig ner för att han inte ska bli ledsen. jag är verkligen en bloggstjärna med känslor.

crappalicious

äääe alltsåcrappalicious. Inatt drömde jag att det kom massa snö. Så inte okej verkligen. och i drömmen då jag och en vän vandrade runt i landskapet pratade vi även hur konsigt det måste vara för de mindre personerna. Ja alltså, det måste ju vara jättekonstigt för dom att fått snö innan de ens börjat skolan. Och jättekonstigt att vi även antagligen skulle ha shorts på oss igenom om tre veckor då snön smält bort och det blivit lite sommar igen. Inte ens när jag sover kan jag alltså sluta fundera för mycket. Känns ju bra. eller inte. höhö.

Jaha, spännande att det är crappylicious väder idag också. Inte alls så att det är höjdpunkten på packets år idag eller så, nej nej. Okej, det ska vara dåligt väder idag, men tydligen inte så mycket regn, och det mesta regnet kommer nu på dagen. Gott, och senare i veckan så är det bara fredagen som är pooey, men inte så mycket nederbörd då heller. Piggt, gott, herrrligt.

Och, haha, jag klippte mig ju igår. Sjusjörövaresoverienkista-vad kort det blev! Herre jesus. Men ja okej, vi får väl hoppas att det växer snabbt så att den värsta katastrofen är över tills nästa vecka eller så. Men jag är ju snäll och tänkte faktiskt gå så långt som att visa hur mina nya morgonfrill ser ut! Ah, det är en sån förbättring att jag får tårar i ögonen (det får jag faktiskt, men bara för att mina tårkanaler bråkar på morgonen)



Titta på den förbättringen va! och titta på det trötta cheyen

kalaous

varför inte utnyttja en sömnlös natt till att uppdatera lite på den älskade bloggen? Press play på spötti också. Gottigt. kvällen har varit brooo. José, Timo och donkeyboy med broo människor och öl. Imorgon ska jag äta langos. Eller kanske thai. Ja, det är stora dilemman när kalaset är i stan. Och påtal om kalas, ner till malmö ska man ta sig också. Det är ju bara rent utsagt jobbigt bra artister iår.. Måste få Jossi att skjuta fram sin inflyttning..

Åhå, guldsak jag upptäckte precis. Kobra sommarspecial har börjat! Awesumnessum is alll imm sayinnnn'. Ah, nu randomizadessssss makthaverskan, rysligt bra. Varför spelar inte hon någonstans? Prfh, den sidan var ju nog uppdaterad, sista på listan var emmaboda, och då var det verkligen sista. Törsk.

det ska bli gott när min kära lottenus kommer till staden. Då kan jag äntligen ha lite sällskap på nätterna.
Nej, nu blev det tråkigt. finns ju som sagt inte hundraprocentigt med inspiration när jag sitter ensam och vaken hela nätterna. eller jo, inspiration finns fast inte sådant som passar sig för denna blögga. chingalinglinglingling!

too daaai.

Tjääna bloggen. Hur är allt med er? Sovit gott och drömt sött om mig? :) Egentligen så borde jag bjuda på en morgonbild av mig denna dag då det dels är sista gången på ett tag som jag vaknar upp med denna morgonfrill from hell, men också för att jag ser så fruktansvärt rolig ut med sovränder i hela ansiktet från mina kuddar och ögon som rinner okontrollerad eftersom mina tårkanaler yet again har börjat bråka med mig. Men jag fruktar att blogg.se sätter dit mig och stänger av bloggen för cencurskäl. Jag har hört att det retuschas en hel del i bloggosfären...

Hurvida min dag ska gå ihop är fortfarande en stor fråga. Men ja, det blir väl lyssna på kanonmusik försöka peta lite ordning på rummet och sen ägna resten av dagen i stan och hoppas att man hittar någon packie. Och kläder då? Hm, väder då? Jaja, papz informerade mig iallafall igår om att vi hade zupertrendiga regnponchos hemma så det är inga probz iaf. Guuu så shöönt!

Åhå, jag kom precis på att under kalaset finns massa god mat över, nomnomnomnom!

Yeps!

nu längtar jag tills nästa vecka då den dimper ner ett stort paket på posten till mig. Tills dess håller jag mig upptagen med att träna bartender-tricks med Antonia och lyssna på sommarpratet med Ann haberlein. Det är brabrabra. ett tips faktiskt rent utav. Imorgon blir det god musik. Typ som, José, Timo och donkeeeeeey. Kanske är det till och med så bra att jag ska inviga mitt nya fågelhalsband som enligt min vän är en sak som bara jag i hela världen skulle köpt. Kanske är det sant. Hm.

Snart kommer Lotten, herre vad vi ska röja. Det brukar ju alltid bli så med oss. Och nu ska det minsann inte bli någon skillnad. Hoppas hon inte stickar hela besöket igenom bara.... Då blir jag så lätt besviken.

Sommarprateriet

hämndlystenhet

ibland, ganska ofta, så finns det ju inget bättre än ren och skär hämnd! Så att hämnas, det är vad jag precis ägnade mig åt för en kvart sen. Och vad som är det bästa med denna hämnd kanske ni frågar er nu? Jo, det är att jag dels, självfallet, fick ut min hämnd med också fick en skivspelare på köpet. Så jag är mer än nöjd och det är ett bra plåster på såren.

Ja, jag tänker inte beblanda mig med det övriga mer, allt jag vet är att nästa vecka får jag ett fint paket på posten, och oj vad jag ska vara nöjd. Imorgon blir det förändring också. Och bra musik. så stay tuneeeeeed! Och jag får äntligen träffa packet, kära fina pack. Som ni har varit saknade!

sickneessum?

jag funderar på om jag håller på att bli sjuk. Något ligger i luften. Och det passar sig inte riktigt att bli sjuk nu. Jag kommer slita tillräckligt på rösten den kommande veckan. jag menar, packsång live med vin. det blir inte mycket bättre..

Hur som, jag ska hitta energi till att ta tag i saker, jag tänkte hänga i källaren större delen av dagen helt enkelt. Ja, vettig dag kanske man äntligen ska ha? Städa diska tvätta. Imorgon hoppas vi på förändring! Jag är taggalicious på't till tusen. vill göra det nu nu nu.


finfin morgon

Ja, min sömn är och förbli en komplicerad fråga utan särskilt många svar.. Och om det som idag är en morgon när man vaknar upp med tennisbollar i halsen och allmänt dålig så behövs det något som förbättrar läget. Typ som Jónsi. Det är på riktigt sådär jobbigt bra. Och i helgen då ni, det ska bli så mycket gotteri.






erkänn det var gott?

lp

åhå, jag har precis fått en insikt av hur mycket jag måste ut på andrahansshopping i veckan. Snartast möjligt. Det är ju bedrövligt hur mycket fin musik som bara går till spillo nere i min bonings källare. O-okej till tusen.

Så ja, om det skulle lösas till perfektion så skulle denna shopping av lpspelare ske snarast möjligt. Helst ikväll men lite realism får man väl räkna med så ja, jag kan väl backa till att det löser sig imorgon morgon.

Nej, framtvingat till tusen. Men spelare, det ska jag lösa. Nu blir det prommizz och hoppas att jag övervinner regnet även denna kväll

när man blir glad

"Jag insåg precis en skön sak.
Beach 2010 är i princip förbi. Vad satsar man mot nu?
Jo hösten med stora tjocka tröjor.
Det vill säga att man behöver inte bry sig ett skit om vad man äter haha"

Josefin Fransson


Gla chey med snygg chey

fotriktiga skor

jag håller som bäst på att planera den kommande veckan och hur jag ska springa mellan allt för att hinna med. Måste ha fotriktiga skor på mig. eccoballerina? Lotten i släptåg också. Det kommer sluta med att vi bosätter oss i öltältet och inte tycker någonting är tillräckligt "värt" för att röra oss därifrån. Fast å fy, vad vi ska spåra på wuwuwutääng!

Säger ju liksom bara nomnomnomnom, eller?

whata?!

Eh, finn ett fel. Jag blir ganska rädd.



gott för örat

Tänkte bara säga såhär va. Jag anser själv bitvis ha världens bästa musik. Ja, eller att jag lyssnar på sjukt bra musik ibland. Så för att bevisa detta tänkte jag dela med mig av vad jag lyssnar på just nu. Jag ska även lösa hur man lägger upp youtube-klipp-problemet på något sätt.

Hur som helst, nu börjar vi med spotifylänkar så länge. Så njut njut njut.

Embee - the mellow turning moment

CD och strupeufori

Åh herre, hjälp mig med mitt liv. Jag tynar ju bort. Och jag källsorterar inte ens. Det innebär alltså inte bara det är jag är helt onödig för världen, ett enda stort överflöd, utan till råge på allt så stjälper jag världens också. O-okej. Nytt favoritord förresten. lägg på minnet)

Och jag är verkligen värdelös ibland. ärke sämst! Speciellt när det kommer till mitt ytterst pinsamma mojitotorskeri. Den helvetiska, men ack så underbara drink, får mig att tappa allt förstånd. Igår på väg in till stadens gator fann jag mig själv lovandes att nej, för fan, ta mig fan. Ikväll ska jag inte beställa någon av ovan nämnda drink. Men, vad var det inte som himmelsk porlade nerför min strupe trettio minuter senare om inte en mojito? Likt abstinensbesvär märker jag plötsligt hur jag har fattat ett krampaktigt grepp om glaset och med o-okej mycket energi försöker slurpa i mig det sista av det smälta isvattnet i glaset. Och självfallet tar det inte slut där, nej nej. Efter att ha idislat upp all mynta på stället går jag över till caphirinas (som jag förövrigt inte inte inte alls gillar) bara för att det är snarlikt den andra strupeuforin.

Men jag får väl lugna ner mig och finna ro i att det inte är långt tills nästa strupeufori inträffar. Jag har nämnligen redan planerat när jag ska dricka det nästa gång. En flarra rom levereras i nästa vecka, enbart för denna Guda mortlade dryck skall tillredas.


Se njutningen.


Vi brände hem och bad Dr Bombay to buy our rice and curry.
AAAAH så jävla svårslaget. Varför köper man inte CD-skivor längre? Varför??

galonisar

häj bloggen.

Om någon hade frågat mig om livet så hade jag svarat att jag inte lever det. Fast när jag funderar mer på det och ser hur upp och ner mina dagar är så inser jag att herre, jag lever det. Inte för att jag vet vad jag gör med det, men livets regler om en studsboll, det följer jag till punkt och pricka.

Just nu hänger jag med loss framför min dator. Det regnar och jag funderar på att gå min mil igen. Helst iförd fullt galonställ med gummistövlar och resårband under fötterna så att galonisarna sitter kvar. Men annars fyller jag mina väggar med musik och öl. Och då, just ibland så får jag sådana energikickar utan dess like. Så jag tänkte leka kreativ för idag. Och nästa vecka ska jag fylla med förändringar. Och ta steget från arbetslös till arbetssökande.

Knåpa ihop en spotifylista tänkte jag göra också! Stay tuned

P.S. stör mig på att bloggare inte uppdaterar mer. Jag uppdaterar mer än dom och jag får inte ens pengar för det än? Vart ligger logiken i det?

ovärt

Efter en veckans sömnlösa nätter ville inte min kropp vara med tydligen. den sa ifrån. Jag kallade den dum och töntig men gav efter och somnade. Det var världelöst. Sov världens sämsta sömn och drömde hela natten. Så nu ägnade jag 5,5 timmar åt ovärt sovande som gör mig mer trött än sömnlöshet.

Det blir en soundtrakk på det.


finally

åh. så länge jag har letat efter något med innehåll. Någon som sitter uppe hela nätterna igenom och slutligen vid ljusets inbrott får några tankar att fastna i ord.

Den sommaren gick vi – hon och jag runt på Stockholms gator och letade efter en avgrund som höll.
Posted at 05:31

Kom igen, nu bortser vi från det självklara och försöker komma på hur i helvete vi hamnade i den här situationen.
Posted at 05:28

Ja, det är nu jag kan finna ett lugn att låta det okontrollerade fortsätta vara okontrollerat.

Bloggizh!
"Jag vill brinna älskling, med en eld större än Sverige, skriva och beröra, göra fel, stamma och fumla, uppleva och kvarleva, förändra världssamvetet för alltid, inte gå skrivarkurs på folkhögskolan."
Det är så bra att jag ryser.

Nillan och bloggerz

Åh, kära läsare ni har hittat tillbaka till mig och jag har hittat tillbaka till er. Igår hade jag en plan om att lägga ner det här försöket till att tjäna pengar. Anledningen varför? Flera anledningar, men sen hittade jag en liktänkande i cyberspace. Och jag kan inte ge nog med cred till bloggens namn. Liktänkande

Och jag har en sjukt rolig vän som är lika bra och snygg som Nillan i Stockholmsnatt är. Hon heter Jozefin.

äckligt bra

Åh, jobbigt bra är det ju. Nu ska vi bara ägna en vecka åt att koncentrera all vår tankeverksamhet till en viss dörr som vi ska forcera nästa vecka. Happy thoughts happy thoughts!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

ÄNTLIGEN!



HELT OTROLIGT! Min profetia gick i uppfyllelse. Jag har sett på så mycket synsk tv att jag själv blivit synsk. Jag är utvland som en möjlig exklusiv vinnare! Älskar att den blinkar och har sig av körande bilar i ramen också.

Jag kanske ska sluta koncentrera mig på reklamen och titta på filmen nu istället?

Rysk uppdatering


Den här är ju också väldigt rolig när man tittar närmare på den. Jag förstår inte riktigt varför dom *varnar* men det är väl antagligen för det är fullproppat med virus och onda ryssar som kommer stjäla din identitet men vi lämnar det där i ovissheten.

För det bästa med denna reklam är endå det finstilta. Speciellt sista meningen: Studies show Russian Girls are Very Attrackted to Western Men. Notera också hur dom bemödat sig med att stryka under "very". Och nu till det roliga! Alltså, den är ju underbar. bästa marknadsföringen jag skådat på länge. Studier visar att ryska tjejer är vääädigt attraherade av västerländska män. Och då frågar jag mig själv, vem i hela världen har fört studier över detta?! Hur har de ifråga gått till väga för denna vetenskapliga undersökning? Har de doktorerat i ryskors attraktion? Ja, jag finner detta intressant. Och jag kunde inte låta bli att forska djupare i ämnet så jag klickade mig raskt in på wikipedia, fina kära trofasta korrekta wiki. Till min besvikelse fann jag dock detta --->WikiWikiWiki<--- jag är oändligt besviken att det inte finns någon underrubrik som berör just ämnet ryssars attraktion till västerländska män..

Ja, besviken. Men det var allt för mig. Nu återstår att se vad som kommer intressera mig mer under kvällen.

ljus framtid tydligen



Nej, men fan så bra. Dock en sak som stör mig. Hur kan den arbetslösa mamman vara arbetslös om hon jobbar online? Och inte visste jag att US freakin' A bara delar ut greencards till höger och till vänster. Och är inte bilden på frihetsgudinnan lite missvisande? Först skriver dom ut att man inte ska missa chansen till att leva och jobba i the big US, men sen säger statyn stopp och motar bort en. Borde inte en skylt med budskapet Welcome, Wilchkommen gutentag, mer vara på sin rätta plats?

Ja mitt tänkeri sprider sig även till dålig reklam brevid min filmruta. Men de verkar ju så bra, liksom bra lön och greencard i americana, vad mer kan man önska sig? Typ att bli den 100 000 000 000:de besökaren!!! Och vinna en kryssning till Karibien i fyra veckor. Det hade ju varit fint.

på det viset

kanske är det såhär jag ska göra. Det är ju iallafall något att göra tills jag tjänat mina dineros och ryker härifrån.

dagens youtube-häng

sömn är för loosers!

nej, jag sover inte. jag har lagt det på hyllan, ser inte riktigt det nödvändiga i det. Jag tycker det är mer charm i att märka hur ljuset tar över och se solen gå upp. Sova, det kan jag göra någon annan gång. Det ger mig mer att lyssna på bra musik. Klicka. Jag undrar hur länge den här viljan av att inte vilja sova kommer stanna, tillslut måste jag väl börja vilja sova igen? För just nu vill jag inte det, jag blir irriterad om jag sover, jag missar så mycket tid då jag kanske kan hitta svar. Men ett svar har jag iallafall funnit. Och det svaret är att ja, jag vågade. Hur otroligt det än låter och verkar så gjorde jag verkligen det! Jag slängde mig ut, jag kastade mig rakt ut i ovissheten. Och jo, jag föll som så många gånger förr, men jag vågade. Jag blev inte längre puttad ner i ett hål, jag gjorde det självmant.

indianbokaffär sökes

jag måste bli bättre på det här med sömn. Det är ju rena turen att det är lite molnigt idag för annars hade jag sett ut som en tomat just nu. Ja somna i solen i 3 timmar är ingen bra grej, fast nu eftersom det var lite molnigt så var det helt plötsligt det endå. Fast det här med att vara vaken hela nätterna är fortfarande ingen bra grej.

Jag kanske ska köpa en bok om sömn och leta upp ett ord att google:a på, precis som tjejen i twilight. Det funkade ju för henne, hon hitta ju dom svar hon ville ha... Men frågan är vart jag hittar en indianbokaffär i göteborg och vad jag är villig att lägga på en bok jag bara behöver ett ord ifrån...

Nej, nu ska jag äta majz och försjunka mig i djupa tankar om hur jag kan åtgärda sömnproblemet.

RSS 2.0