agua di comunale

jag har smärti i min hals, känns lite som ett skrapsår i strupen. men jag hoppas att alla ute i svängen har det kuligt. ja minsann, jag är inte den som är den, jag unnar andra glädje. eh, ja ibland iallafall...

Imorgon ska jag kravla mig upp i tid, gräva i alla skåp vi har i huset tills jag hittar färgerna och så ska jag börja måla. minsann. det är dags nu. jag behöver ta mig ur den här gropen jag befinner mig i. jag behöver helt enkelt hitta tillbaka till min kreativitet. fina ord behöver jag också, så om ni vet, tipsa på!

nu ska jag titta idol. vad är grejen med att jihde har någon extrem iver till att dissa andra idag? lite mindervärdeskomplex? lite ledsen över att han inte känner sig så lyckad på tv4 som skräpprogramledare?

lindring

det är sämst att vara sjuk när alla ens vänner är ute och slirar på stadens gator till bra musik och god öl. Men ja, vad gör jag för att lindra min situation? Jo, jag har iallafall införskaffat hallonsoda som kan vara så sjukt underskattat och bortglömt.. Men ja, dunderbra musik är det också som lindrar. fruktansvärt fin video också. nu ska jag kolla halv åtta hos mig/dig med mami.



skjut dig!

jag är sjuk. och jag vill bara ha energi, men det har jag inte. jag vill ha energi att ta tag i mitt liv, men det gör jag inte. Jag sitter bara menlöst och stirrar ut genom mitt fönster samtidigt som jag hoppar över varannan låt i min mosterlista. Men ja, bloggisar läser jag också. och playkanaler tittar jag på också. dricker te sysselsätter jag mig med också. Och en av mina absoluta favoritbloggar är min älskade booNatis. Hon är för gyllene. men idag råkade jag ramla in på en annans blogg och jag blev bara illamående av inlägget. vad är det för fel på människor?!



ååååååh, snälla skjut dig själv människa!!

bojkott av crave

uuusch jag är trött på att vara sjuk nu. tycker lite lätt att någon kan komma och göra mat till mig, fast helst vill jag få en risifrutti levererad. detta risifrutti dilemma är lite knepigt då jag inte vet varför jag har cravat det halva dagen? Jag tycker inte ens om det typ, jag har inte ätit det på flertalet år och jag vill införa en bojkottningskampanj mot företaget efter den horribla reklamen där man kunde vinna en dag med magnus samuelsson...

Men ja, hursom, om du har en plötslig dröm om att vara snäll mot mig så fixa te, risifrutti (jordgubb) och soppa typ... tack på förhand!

those lil' high heeels

jaha okej. ska man göra en allmän lägesrapport då kanske?
jag har blivit nekad ännu ett jobb och jag tror inte jag kan vara mer osugen på något annat i världen än att börja söka mer jobb... Jag har insett att jag måste ta mig i kragen och ha överseende med att jag inte uppskattar barn. Men ja, även där har vi ett problem, jag förstår inte polisens hemsida, varför ska den vara så svår?!

ÖÖÖÖY! fan, jag som hade tänkt skriva ett jättetragiskt inlägg där alla alarmlampor bara blinkade "synd om anna" men nej det går inte helt. För i min tragik där jag fruktar att jag håller på att bli sjuk då jag legat vaken hela natten och frusit trots mina tre täcken+pläd+fullt påklädd... Ja, och mina mandlar är stora som dumma tennisbollar och jag kan inte öppna käkarna typ för då gör det sjuhelvetiskt ont i mandlarna. Svälja smärtar minsann också men endå hetsar jag i mig te i sjukliga mängder.. Fan, hoppas ni verkligen tycker synd om mig nu och om ni behöver lite mer övertalan kan jag informera om att jag har ont i hela kroppen också..

Och det är ingen idé att jag går in mer djupare på andra grejer som bara är en stor varböld i mitt liv just nu och som jag inte vet hur jag ska hantera eller göra något åt för det blir bara way more förvirrad för er.

Men ja, brings us back to the "ööy!"-thaang. Jag har som sagt återinstallerat mig i sängen med en enorm kanna te och ska göra det jag alltid gör när jag tycker synd om mig själv eller bara inte har någonting annat för mig: nämnligen titta wife swap! Kan vara gyllene. och ja, det börjar tappa charmen nu efter typ X antal avsnitt, men sådan fruktansvärd nytändning jag fick av det nu va! i dagens avsnitt är nämnligen bacon kid med!! blinkande lycko-lampor!



Åh, nu kom jag även att tänka på angus från wild kids. Jag älskar dessa underbara barn! åh.

men nej

nej, jag kommer sitta och stirra på det här vita arket i en evighet. jag kommer inte finna några ord och jag kommer inte lyckas formulera något så det är lika bra att inse sitt nederlag och acceptera att det inte finns något. men. nej, det kommer inte längre än till men..

allt som skulle göras

herreminskapare. nu fick jag lite panikus precis. vad har hänt? vad händer? vad har inte hänt? Klockan rusar sina varv utan att jag hinner lägga märke till det. Klockvisarna snurrar runt sin urtavla i ultrarapid och jag ser bara ljus möta mörker för att ögonblicket senare möta ljuset utanför mitt fönster. Och allt som finns kvar är mina tankar, idéer och förhoppningar om allt jag skulle göra, allt jag skulle lyckas med allt som skulle förändras. Allt som skulle kännas på riktigt och allt som skulle sluta göra så himla ont. Hur min själ skulle brinna och hur mitt eldhärjade inre skulle få en brandfilt runt sig. Jag skulle ju hinna så himla mycket...



nergföl&gnorrops



hihi, vi är så roliga! Posin' frikkin life:t ur oss och ett dygn efteråt äter vi flygplansbussen godis och skrattar åt oss själva.

sluta läs nu va

tyena bloggy. det har redan varit helg. herre, det känns som om jag har flängt runt hela helgen och knappt andats mer än tio andetag hemma. i fredags ändrades mina planer och jag vet inte. jag hängde runt med favoriten iallafall, man får ju passa på nu när hon snart drar iväg och blir en dejligeeh piieeeeh i danimarca. och om vi sen förflyttar oss fram till lördag så var det en gyllene kväll hos the one and only partycoach. Ja, hon vet hur det ska gå till minsann. himlens gottigt var det att göra en liten tidsresa och ha det sådär perfff. Sen att kvällen tog en liten annorlunda svängning efter en del saker som är helt sjukt ja jag vet inte. det kanske har börjat sätta sig nu, det upptar sjukt mycket av tänkeriet iallafall..

Nej, men jag laddar iallafall redan tills nästa gång, jag mår så fint där. Ah, det känns som om jag kanske skulle vara redo att spy ur mig lite. Jag känner för att i ett ögonblick vara omedveten om vad jag gör och spy ur mig saker innan jag förstått själv vad det är jag håller på med, men jag gör det inte. Men jag skulle tipsa er om att sluta läsa bloggyloggy nu. det är en hel del händelser i rörelse nu och innan jag vet vilket håll de sakerna kommer röra sig åt så kommer jag framstå som så förvirrad att ni kommer undra vad det är för fel på mig. Men det är bara så att jag försöker hålla koll på allt, eller hålla ihop mig själv, just nu. Det finns inte mycket tid till övers för annat.


det är ett idogt jobb

åh herregudars. min herregud. det snurrar lite för mycket för tillfället. det är lite för mycket förvirring. om man ska försöka hitta lite stillhet kanske?

kom igen då belinda!

sammanfattning. jag är förvirrad. jag har ätit alldeles för mycket äpple idag. och det ska jag minsann fortsätta göra imorgon! jag har också lyckats med mitt mission för dagen. jag har minsann egenhändigt fått ordning på mobilen!! asnöjd är jag. dock är det ett litet nedköp att jag har blivit av med en heldel nummer men tacka vet jag synkronisering med datorn! min nya kärlek typ ungefär sådär.
Irriterande grej är dock att kvällens nya debattavsnitt inte kommit upp på webben än... ska jag behöva vara vaken hela natten i väntan på att få se debatt kanske?

jag har en ny favoritbild förresten




och jag känner i hela min kropp hur jag behöver få beskedet snart. jag måste veta. hela jag sprängs i bitar snar. jag fungerar inte bra när jag lever i ovisshet... soundtrack

we are underground

det är en sån knepkväll va. den är bra fast samtidigt sämst någonsin. jag är dåsig fast samtidigt vill jag vara vaken hela natten. Jag vill allt och ingenting. Och jag väntar på ett beslut som kommer avgöra hur mitt liv kommer se ut, avgöra vilken väg jag ska ta som kommer forma resten av mitt liv. Och jag vet inte ens vilken väg jag skulle föredra...

Men ja, för att ytterligare förstärka hur jag är en kväll som denna illustrerar vi det med två stycke låtar.




das äbleteknikern!

okej sisådär fem äpplen senare är jag rätt äten. Men jag kan trots detta inte låta bli att undersöka resten av äpplena jag tog in i hopp om att hitta en vrååålperfekt äpple som jag bara inte kan låta bli att äta. Man kan väl inte äta för många äpplen?

Hursom, jag har även fått för mig att jag ska försöka vara teknisk på senaste också... Nu är jag i full gång med att försöka mig på att laga min telefon! Vet dock inte hur detta går då troligtsvis batteriet är sönder eller något och att det antagligen är grova fel på den. Men ja, vi testar väl innan vi säger heeejdoooo till mobilen i några månader på reparation...

Näe om jag ska götta med lite reggaeton!

appfeltjyyyvar

jag tänkte delge mig av två av mina många tankar nu. ett, jag funderar på om jag ska göra ett nytt fotoalbum på facebook, och vad detta isåfall skall tänkas heta. förslag? Älskar att jag delger mig av mina viktigaste tankar till er. Men ja, ni som har en verbal kommunikation med mig vet hur det är och ni vet också att jag på grund av det inte delar med mig av mer än triviala saker såsm facebookalbum. Mina andra tanke är förresten att jag tänkte gå ut och plocka massa äpplen att äta. Helst skall detta göras innan äppelknyckarna börjar härja i trädgården igen som förra året.. Ja det är sant, jag hade förra året äppelknyckare i min trådgård. Dock inte dom jazziga utan dom som är utrystade med dramatenvagnar i härliga färger, konsumkassar och vadrar iväg till banken för att kvitterar ut sin pension i slutet av varje månad.

Vi firar med två låtar:



brooobroooo


jag tycker låten är pinsam och jag är inte världens största fan av covers men ibland fungerar det. Jag erkänner att jag har fel ibland.

klokhet

okej, dagen suger men vi kan iallfall passa på att vara lite kloka


hejdodoooo

Jaha, hej då då. Rip. rest in peace. drygt 13 månader tog det sen saru byebye. Hoppas fanemig att du börjar leva någongång igen så jag kan tömma dig... hoppas du är nöjd nu mobilen. Ha en sjuuukt trevlig död. hatar dig.

snyggt


nattbrev


tidsjakt

jag tänkte inte spendera den här dagen. jag tänkte ägna den åt att utan framgång hålla tiden tillbaka, stoppa den från att springa ifrån mig. Försöka köpa mig lite mer tid. hinna andas lite mer. men tur är väl det att jag igår mottog en så underbar samling musik från en av världens finaste personer.
Jag ska försöka samla ihop några tankar och sammanfatta senare. Just nu ska jag försjunka.


Spotifypoetry

mina grannar går till val

förresten. rolig grej angående valet. jag tänkte visa hur det röstades där jag bor. känner mig verkligen hemma här. trivs så att det värmer. passar in som handen i handsken. Dock skall det sägas att det här som tur är distriktet brevid så mitt demokratideltagande är inte medräknat här. Men fortfarande, close to home. But a house is not a home..


värdigt en hyllning

Det här blogginlägget är minsann en klockren innebörd. Det tåls att hyllas.

Kan vara så att det är en lite liten bild. Men det är bara å klicke påt så.

livet i ett handbagage

nu lyssnar vi på musik. Varför just denna låten? Jo, dels för att den faller mig något så otroligt mycket i smaken just nu. Ja, det är ännu en vaken-hela-natten-natt. Men vi lyssnar även på låten pga låtnamnet. Som det ser ut just nu har jag inte mycket större val än att packa min väska och bege mig. Jag behöver ett nytt namn, en ny stad och en ny framtid som inte innehåller ett förflutet. I takt med att Sverige tar steg tillbaka, är jag i desperat behov och vilja av att röra mig framåt. Jag ska inte stå kvar längre, det behöver ske en radikal förändring. Jag måste packa mina väskor.


besvikelse.

ett ord dyker upp mer är ofta i mitt huvud. Det är ett av de mest frekventa uttrycken som kretsar i mina tankar. besviken. besvikelse. besvek. det är från mitt håll från ditt håll från alla håll. Jag undrar om orden kommer komma tillbaka till mig någongång eller om dom är permanent borttagna. Det står mig upp i halsen och det kräver koncentration. mängdvis tonvis massvis av koncentration. koncentration som kanske inte alltid finns där.. Men som sagt, jag är besviken på mig själv och på dig och på allt. Vi hade kunnat göra så oändligt mycket mer. Vi hade kunnat bli så oändligt mycket mer.

reeeefillll!

blOGGGIE!
Så var det söndag kväll. jag är trött. intensiv helg nivet. jag vet inte vad som hänt med mig. jag har börjat ränna så mycket på stadens gator och torg. Jag tror inte det hade skadat om jag hade haft lite mer ordning och struktur i mitt liv. Kanske lite mer svar. kanske lite mindre förvirring.

Men hursom, jag har så himlans fina vänner. åh, så bra dom är! Det finns inte ord att beskriva det, det gör det ju aldrig, men åh, herre vilka ljus dom är.

Men som den blogg det är:
fredag: hockeykväll hos Jullan och pustervik
lördag: dinero med gänget och sen grädden på moset, Dr frikkkin' Bombay live. ha, det ni, jädra upplevelse minsann.. Goldn.

Så ja, fin helg minsann. dyr utahelavetekorn, men aah så värd!

att behärska en konst

vi är mästare på att ljuga för oss själva. det är en av de svåraste konsterna, men samtidigt den enklaste. Det sker per automatik. tur är det att man ibland lyckas snubbla över några sanningar som skär igenom dimman som annars sveper in oss i en mjukt isolerat skydd. fatsuit. blindsuit.


det vände, vad hände?

så hej bloggen igen. saknat mig? ja jo jag har saknat dig lite också. men bara i hemlighet...

Såså jaja, det är intressant hur mycket som kan skilja från en vecka till den andra. En del saker bara slår om till max, medans en del fortfarande är och känns på precis samma sätt som innan och troligen så också kommer fortsätta. Men ja, det gäller att plocka upp de bitar man tappar i sin famn igen och fortsätta gå. Hursom, rolig detalj. I min almenacka mamma knyckt med sig från jobbet till mig har jag inte skrivit något alls. Eller jo, "dricka vin med Julia", "bärshäng" och "19 år, oh no not another arbetslöst år!". Och den sista punkten inföll i måndags. Måndags var en dålig dag, dels för att jag var arbetslös men också pga massa andra skitpoopoosaker. Men hur som helst. Nu förflyttar vi oss två dagar fram och befinner oss på onsdag eftermiddag och vips, där står jag med två arbetsintervjuer inbokade. Livet på arbetsfronten typ bara vände. Vad var det som hände?


ekonomisk framtid

alltså s å h i m l a o - o k e j ! Mitt hus är placerat så att det på ena sidan gränsar med en cykelbana, andra sidan en parkering som frekvent används av människor som ska ta en genväg till stranden och den andra sidan gränsar mot mina grannar, det fjärde sidan ligger så långt bort att det spelar ingen roll och jag bryr mig inte om den typ. Hur som helst, nu måste jag spy ur min galla äver det här. Cykelbanan jag nämnde innan används typ av överdrivet mycket människor som antingen ska in till stan eller ut till havet. Och detta gör det o l i d l i g t att bå precis brevid den under sommarhalvåret, och speciellt nu, för alltså om jag hade fått en spänn för varenda skräniga jävla unge som plingplonkar och skriker sig förbi mitt hus hade jag fanemeeh kunnat vara en snuskigt rik arbetslös människa. Och ännu guldigare hade det skimmrat om vi hade kunnat inför OB-tider för dethär. Så jag fick 2kr/pers typ mellan klockan 22-12. För då hade vi kunnat inkludera alla äckliga småmänniskor som fylleskränar låtar som "tonights gonna be a good night" (nej jag vet inte vad låten heter, bryr jag mig? Nej!) Och det är så inte okej att väcka en som gått i skolan i tolv år och nu verkligen förtjänat en sovmorgon, bara för att du bara gått 4 år i skolan och har mooonstermycket kvar. Vänta bara på matematikC äckel! Phuuuuuu, fan va härligt det där var! Sprider sig nästan ett leende på mina läppar.. Och då var vi bara klara med cykelbanan.

Ja, för nu kommer vi till den här dagens största problem. "genvägs-parkeringen". Jag tror helt utan överdrift att över h u n d r a barn har passerat förbi precis utanför mitt fönster idag. Och då är klockan inte ens elva. Ett tag, jag tror det kan ha varit runt halv tio (HALV TIOO!) så skränade ungjävlarna så mycket att jag nästan var tvungen att gå upp och kolla om det var på min tomt dom lekte. Liksom, kan inte lärarna be sina tilldelade att hålla käften och tänka på oss arbetslösa?! Vi som har gått i skolan i tolv år. Hm, funderar nästan på att leta upp alla klasslistor från den skolan dom kommer ifrån och memorera varje namn jag ser. För då vet jag när jag är chef vilka jag inte ska anställa på mitt superframgångsrika företag om tio år när dom vill ha jobb. Näe, då ska jag fan säga att dom kan gå hem, ta en sovmorgon och sen ska jag minsann släppa lös vildarna i deras trappuppgång!

Hm, ja det finns nog ingenting som botar nedstämdhet så mycket som en rejäl ilska. eller iallafall bedövar...

fortfarande samma ruta, alltid samma ruta

jag gråter alltid en skvätt på insidan när jag kantrar över och begår det där misstaget jag hoppades att jag skulle lärt mig att låta bli. Det kittlar inte dödsskönt i kistan, det är som om någon drar sina naglar inuti mitt bröst som är fyllt med griffeltavla, ett desperationsljud utom denna värld fyller mig och tar över mig. Den bästa isoleringen har kroppen.

Man lär sig aldrig att man aldrig lär sig.

bara äckligt

jag har precis vaknat upp till något som kan vara världens värsta väder. Det är så äckligt att jag inte ens tänker resa mig ur sängen och ta en bild av det för det är bara vidrigt och det är alldeles för varmt och skönt i min säng. och påtal om att vakna, hade nog en av de värsta nätterna på länge också. Jag seglade mellan hemska drömmar under de mörka timmarna. Vaknade hela tiden av att paniken jag hade fått förhindrade mig från att andas normalt.

Nej, herre jag känner att jag blivit alldeles för enformig och tråkig. Jag ber om ursäkt för detta. Jag hade gärna haft lite roligare, skrivit lite roligare, skrattat lite mer, fått lite mer kinesögon när jag skrattar och fått kramp i mina kinder av alla leenden. Men det är inte så just nu, det är tyvärr tvärtom. Så ni får vänta på det roliga som kommer när vägen jag vandrar har bytt riktining. Det kanske dröjer ett tag eller så sker det om bara några dagar men jag skulle förbereda mig på väntan... Ska vi fira advent?

pärlor och porslin

Regndroppar på fönsterblecket
hör min röst i natt...
viskar stilla sånger
här under jorden andas vi...
hör min röst i natt...

 

Andas bredvid dina läppar
längs din tunga smakar vin
viskar mina sånger
om pärlor och porslin...
här under jorden älskar vi...
hör min röst i natt...

Molnskepp längs himlen
seglar i nattens stjärnmaskin
skriver mina sånger
kysser syster morfin...
här under jorden blöder vi...
hör min röst i natt...

Gå inte härifrån...
staden är aldrig vad du tror
och gatan överlever
alltid dina skor...
här under jorden skrattar vi...
hör min röst i natt...

Månen i en blick av glas
som pärlor och porslin
sjunger mina sånger
älskar syster morfin...
här under jorden lever vi...

Hör min röst inatt...


formulera det

inatt hade jag verkligen behövt fylla alla de mörka timmarna av att läsa välformulerade texter och ord. Jag behöver få någon som sätter ord på det jag själv inte kan eller vill eller vågar. Jag är helt enkelt inte förmögen till att göra det. Jag är i ett extremt stort behov av att någon annan gör det åt mig för jag måste få det ur mig.

Jag är på jakt efter ett boende där jag kan möta världens stress uppkrupen i mitt fönster av stillhet. Jag vill ha ett tak där jag kan sitta och se alla andra leva sina liv och veta att gud, jag måste verkligen börja leva mitt.

och så börjar vi om

oooh crap jag trillade dit igen. poo poo poo. tydligen så blir man inte klokare bara för att man fyller år. eller så kanske man blir det.. Klokare blev jag ju eftersom jag insåg att man inte alls blir klokare med åren... Det hade fortfarande iallafall varit fint om det varit så..

sagan om presenten

Som sagt, jag har allt bra fina vänner. en som överraskar mig med att stå utanför mitt hus och ge mig supersuperfin present som jag typ lite dör av. Nu ska vi få en månad att gå fort fort fort. En annan vän som ber mig upptäcka oss själva med varandra i vår. Och sen har vi den där finurliga rabiesemänniskan med den roligaste uppfinningsförmågan någonsin typ.

Den sista har jag gjort ett äventyr av att öppna. Jag tänkte att ni skulle få följa med på öppningen av presenten som förvarats i min garderob i tre veckor.


åh, fina människor!

åren går och vi blir äldre

jag är vaken. jag tittar/lyssnar på uppdrag granskning. Jag fyller år idag. Det var ju...kul. Jag letar vettiga bloggar. Jag letar vettiga böcker att läsa. Jag arbetar mig igenom nya plattor som släppts. Jag hade tänkt bjuda till med en bild, men sen så ångrade jag mig igen. Jag vet inte mycket längre, och tur är väl det för jag tror inte jag hade orkat göra det. Jag väljer lite att inte ta mig an någon energi, vad spelar det för roll undrar jag.

Himlans nostalgisk har jag varit denna kvällen. Över fina stunder, och oväntade stunder tillsammans med tråkiga stunder. Jag önskar att jag hade kunnat ta in min Rumänienresa i våras mer. Att jag hade öppnat mig själv för alla intryck och vågat ta in det mer. Himla fint var det iallafall. Jag skulle vilja sitta på ett tak inatt och minnas minnen.


Vi ägnade en eftermiddag efter att ha grävt potatisland till att bestiga ett berg. Det var ganska så värt två timmars brant vandring. Fast just nu önskar jag att jag hade kunnat göra en film av hela resan, så att jag kunde uppleva allt igen. Ja, den där kameran i ögat hade varit en sån himla fin idé.


De är få de vettiga bloggarna...

spilld öl överallt

jag tittade igenom lite bilder precis. massa fula fina roliga smutsiga dräggiga festivalbilder. och självklart, som alla gånger tidigare blir jag lika sugen på att åka. jag vill befinna mig där på den soliga gräsmattan där det osar av en sur doft från utspilld öl och diverse andra vätskor. För där, på den platsen som vissa får kvälningar av att vistas, där trivs jag bäst. Där finns inte något annat än det som är just nu, där då i det ögonblicket, och man behöver inte koncentrera sig på att andas utöver att kippa efter luft i en skrattkollaps. Ofta känns det som att jag skulle vilja leva mitt liv så, på en sån camping. Jag skulle kunna leva mitt liv den veckan, leva till fullo för att sen gå i ide resten av årets 51 veckor.

och på tal om ingenting men samtidigt allting. man håller ihop. man fattar ett krampaktigt grepp om alla de bitar man består av och håller ihop dom för allt man har. på samma sätt som det kan tyckas att jag saknar allt som har med beslutsamhet att göra och att jag ger upp saker hela tiden, så finns det absolut inget spår av att ge upp i mitt liv. Det finns inget som heter att ge upp för mig, det är inget jag vet vad det är..


jag har världens finaste vän



Keenan från djungeln

Medans jag fortsätter det här kvällen omgiven av mörker i mitt rum med uppgiften att lyssna igenom massa nya och gamla plattor jag inte hunnit ta mig igenom än så bjuder jag på lite underhållning. Jag och elin fastnade i den familjära och välkända youtube-djungeln för ett tag sen. Och jag måste återigen säga att det är banne mig en sida man aldrig vet vad man ska snubbla över härnäst. Och det finns så mycket av det också. Varje gång när jag hamnar i den där djungeln måste jag hålla mig i skinnet, måste se till att inte överdosera och ta mig vatten överhuvudet. Jag brukar åtgärda detta genom att välja en genre, typ som, djur.. Fast idag var det mongobarn som sjunger. Och ja, jag vet att det kommer bli massa massa klipp nu men ni får ta det, för dom är så himlens roliga, och återigen, det finns så mycket! Bara Keenan har runt 50 klipp på sig själv. A.v.g.u.d.a honom!




Jag ska också börja med keenans 'lyfta och vifta med händerna'-dans. Goldn!





i ovanstående klipp påstår keenan att han mimar och dansar till låten. Jag instämmer på dansar med beg to differ angående mimningen...

i'll be your korvus


Det finns bara ett ord för att uttrycka mina känslor. Jag.helt.och.hållet.avgudar.och.älskar.Nati! Let me be her korvus!! Kvinnan kan nog vara en av de härligaste människorna som finns. Hennes inlägg är dagens höjdpunkt och titta bara på hennes bildskapande. Och han har ju verkligen med råge satt kronan på verket. Nej, avgudning på hög nivå är det.

Nu när hon varit i Sverige hela sommaren typ har bloggen blivit lite tråkigare, men som ni ser så ska hon nu tillbaka till Hollywood. Hon har tröttnat på mellanmjöl på nu blire tydligen GI i bloggen också.

ännu något att gå till historien.



Jag och kära elin har ett moment just nu. Det handlar om premiärlyssning. Gemensam, i varsitt flickrum med en stad emellan. Det är fint.

inte mer idag

typ såhär. det här är vad jag delar med mig av idag. jag vill inte prata med någon idag. jag tänker endast dela med mig av toner en dag som denna.




herrligt väder kompisar

tjatjaaaa blooooooooggggin!
Hur är det med er mina älskade? har ni det fint i ruskregnet?
Själv kan jag inte klaga misann. Jag är sådär gottigt trött i benen efter ett pass på gymma! Ja, ni läste rätt, jag har tagit steget, the badonkadonki skall minsann komma i lite bättre form iallafall.. Annars göttar jag mig i sängen typ, med såndär regnmusik. Och väntar på att min bror ska göra mat åt mig gör jag också.

Jag har tänkt att jag ska försöka återinna lite inspiration och kreativitet i mitt liv också. Det skulle göra gott.

vaken nu fast ett tag sen

jag är vaken nu. Eller, jag har varit vaken i en timma och fyrtiosju minuter nu. Ja, det tog ett tag att räkna det där, men bara ett litet tag. Men vaken eller inte, jag har sov himla mycket inatt. Ja, min kropp rasade ihop lite igår efter veckan och jag sov i nio timmar. Jag lyckades alltså sova i nio timmar fastän jag endå gick upp monster tidigt. Och jag somnade i en soffa from hell som säkerligen har gjort att jag kommer ha ryggvärk hela dagen...

Jag har insett en sak precis. Jag gillar inte långa låtar, låtar på sidådär runt 6-7 minuter. Jag tycker bara dom är irriterande... Och det har jag precis kommit på att det är för att ofta så är inte en låt så himla bra att den håller i 6-7 minuter. Oftast är dom perfekta i de gyllene fyra minutrarna, då är dom som bäst. Inte för lite, inte för mycket.


Nej, nu ska jag lyssna på Latin Kings. ey aina kommer!

dricker lite vatten

det har ju varit lite dött här på sistonde kanske, ja jag menar denna dag. Guuuuu förlååååt alla booooreaders för my baaad update typ... Men ja, har har haft saker för mig. typ sökt massa jobb. typ tränat. typ försökt röra mig med träningsvärk. typ försökt simma.

Hursom, jag planerar lite smått för en kommande resa. Tänkte dra på en liten detox från det här stället, som spa fast utan själva spabehandlingarna... Ja, härligt ska det bli, dock är det osäkert när det blir av men inom snar framtid iallafall. Och så får vi hoppas på att någon vänligt sinnad själ med sympati för de arbetslösa vill anställa mig.

Och justeja! Jag knåpade ihop en liten playlist lite snabbt precis. Håller ju på med framställnigen av "the monsterlist", och under snickrandet av den listan kunde jag oundvikligen låta bli att göra en special special list of right now typ. Så ja, här har ni den. Länkilänk! Til lyckkkee!

EEEY förrsten, näästa lördag kommer bli så fet! Jag ska dansa så mycket va. Jag ska bäras ut på bår. ah! GOOOLDN kommer det blir. finns I N G A andra ord för den kvällen!

guldbiljetttt!

Streamar lite såhär under mörkrets inbrott. Bio var fina grejer kan jag ju säga. se filma! Dock vet jag inte vad den heter så nu får bara chansa och hitta den själva, den heter något med rymd, stjärnor, känslor och inte. Lycka till.
Hursom, lite botten är det, för just nu tittar jag på idol. Inte ens utan tv slipper jag det.



ikväll känner jag det starkare än någonsin, hur mycket jag kör slut på mig själv. Jag känner mig som en tanig liten katt som vandrat i hundra år och precis blivit dränkt i en vattenpöl av en förbi passerande bil. Äe har det nått kattliknelser så har det minsann gått bra långt, speciellt eftersom jag no way är en kattmänniska. Men ja, slängd sak i diket, ungefär där ligger min energinivå just nu.

leker lite carola

jag tänkte dela med mig som det så fint heter av lite musik som jag uppskattar. Och de två klippen bifogade nedan har framförallt en sak gemensamt, och det är att jag uppskattar dom för dom har sånna himla bra eh fan ska man kalla det, andra halvlek? Alltså, sluten på dom är så himlans bra, och bara mäktiga typ. Känner mig lite som Carola när jag lyssnar på det, jag bara känner motvinden i mitt ansikte.





imorgon imorgon

imorgon ska jag på riktigt ta tag i my workless life förresten! Ja, jag ska genom att tvinga och pusha på Julia som fan, lura mig själv så att jag på köpet blir tvingad. Ja, det är en riktigt mästerlig plan jag har arbetat fram. Dock ser jag redan ett problem, eller nej det är inget problem men det är en prövning för på kvällen ska jag nämnligen på bio, som jag själv har döpt till i himlen lyser inga stjärnor. Undrar hur många gånger jag har blivit rättad för mitt namnfel, liksom no big deal?!

Hursomhavregröt, imorgon ska det kickstartas. Jag kommer dööööö, men det kan ju alltid vara skönt att man lever lite. Sen att man kan bli av med en hel del aggressioner som har byggts på de senaste dagarna kan ju alltid vara hälsosamt...

Förresten, just nu har jag fått lite nya mål som jag troligen till 97% möjlighet inte kommer uppnå, kanske är det tur. Jag ska fixa jobb, fixa lägenhet, köpa sanslöst mycket snygga kläder, flytta till australien, backpacka i sydamerika och flytta till London. Men det är ju bara saker som jag kommer på just nu sådär on the top of my head.

ett klassiskt inlägg

bloggiloggi tjaaaaaaaa!

Uppdrag granskning i min hjärtmuskel! Ah, så fint. Och när vi pratar favoriter på tv kan jag även nämna att min mor är rolig ibland. Igår när hon hade gått och lagt sig och vad jag trodde sov ringde hon upp till mig på rummet bara för att säga att Belinda olsson hälsade till mig och sa att jag skulle maila för att vara med i älskade debatt. Ha! liksom jahaja, det är en av årets värsta måndagar 22.34 och Belinda Olsson har ägnat en av dagens alla tankar till mig. Så härligt passande att dagens avsnitt precis dök upp på play!

och nu kanske ni trogna bloggläsare undrar vad jag har gjort idag? Inte något vettigt alls kan jag då medge! Dagen började lite halvvettigt men när man blir nedbjuden till jobbet för en kopp kaffe med antonia blir aldrig en kopp med henne.. (HAHA de trogna bloggläsarna fattar) så blev det iallafall lite att man fastnade där, rätt gött det med förvisso. Och sen att man fick den första födelsedagspresenten av favoritperson gör det bara heeelt underbart! Guld är hon.


förbättrande


en morgon som den här

min huvudsyssla nu en pretty basic thing to do må hända men,


återigen

ännu en gång finner jag mig själv sittandes framför denna vita ruta. jag har varit inloggad i över en kvart men jag finner mig fortfarande inte förmögen till att fylla den med svarta bokstäver i whatever typsnitt det nu är... Och jag vet inte om jag har fått ökad gravitation men allt tar så otroligt mycket mer nuförtiden. Det krävs mer. Och när det gör det är det oändligt lätt att man fastnar och stirrar på det tomma vita. Varje tanke kräver kraft och varje tanke måste processeras. Och processen är lång om man också ska erkänna den för sig själv, istället för att bara låta den flyga. Men det är väl tur att man är bra på att simma, fast även Therese Alshammar blir trött ibland.


ang coldplay

Just nu inträffar en sak. Ja, det är en sak och nej jag kan inte bestämma mig för om den är bra eller dålig, det är det som är kruxet. Saken är att jag ärligt talat faktiskt aldrig fastnat för Coldplay. Jag vet inte varför för de är ju bra. typ. Men jag har verkligen aldrig fastnat för dom och tyckt att dom är sådär bra som dom är... Men nu inträffade det så att jag hade randomlista på spotty och det dök upp en låt av tidigare namngivna band, och självklart drabbades jag av kvalet om jag tyckte låten var bra eller inte... Alltså, jag tror inte ni riktigt förstår, det är jobbigt. Att inte veta vad man tycker i drygt fyra minuter. Är det bra eller är det verkligen inte alls bra? Sådant himla kval bara. Beslutsångest nästan. Och detta gör också att jag aldrig riktigt kommer kunna få ett svar på vad jag tycker om Coldplay för jag kan inte förmå mig själv att lyssna tillräckligt länge på deras musik. Det säger ju sig själv, självdestruktivt att vilja ha beslutsångest.

Men alltså, jag måste ju också vara the bigger person och erkänna att jag vet att dom är bra och att dom har bra låtar, det är kanske bara inte min..grej typ.

fyrkantsögon

Det är nu som det kliar mest i mina fingrar. Det är precis vid dessa tillfällen som jag önskar som mest att ha ordens begåvning. Det är nu jag verkligen önskar att jag kunde skriva, formulera allt till ord och lyckas uttrycka mig själv. Men sen inser jag att så inte är fallet och även om det hade varit så, så hade jag endå inte vetat vad som skulle präntas ner. Jag äger inga ord på det. Inga ord tillhör mig. Det här har tagit en kvart att skriva, jag skulle kunna fastna här framför ett vitt dokument tills myten om fyrkantiga ögon blir sann. Det är dags att lämna.


ang den hållbara utveckligen

igår gick vi all-in. Lotten och jag lyckades med vårt stora mission impossible också, vi lyckades med hållbar utveckling. Vi grejade dealen. Det kanske till och med dyker upp några fränfula bilder om ett tag också. För annars är det en skitdag, eller inte dag, tid period svacka typ. Men jag ägnar denna period med att iallafall lyckas göra något konstruktivt, så just nu snickras det på en ny spellista på spotify. Kanske slänger upp den sen beroende på hur nöjd jag blir. Om jag nu blir klar vill säga. Det är en sån dag då allt tar emot och minsta lilla grej kräver så otroligt mycket mer. Vi får se hur det slutar.

maskinen är ett monster



så himlans nöjd att jag hittat appen!

Vi kan alla låtsas som ingenting

i väntat på att jag ska hitta någon energi till att friska till och ta tag i dagen tänkte jag erbjuda er ett himla gott och finstämt alternativ. Det är löfeley. Bara att push the button on the pictjörr och ladda hem foor freeeeeee! så värt.




Jag älskar när jag får mina återfall till glömd musik. Det är som när man varit borta länge. Så länge att man nästan glömt vem man var men så återvänder man och hittar tillbaka till sig själv, eller iallfall den man var. Jag kommer nog alltid känna samma sak när jag återvänder. Det är en svunnen tid och det säger jag med ett tyvärr i tonfallet för det va en fin tid. Det var en bra tid. och framförallt så var det innan allt. Det var innan alla tusen point of no returns som inträffat efteråt.

dog lite, maskinius!

aaaaah. saker som är torsk: jag är sjuk. Och det är inte sådär, tröttligt sjuk och seg utan det är massa massa bövla effekter av det... hosta, snuvig och massa himlans nyseri. åååh orkar inte. jag skulle ju till och med vara vettig idag. skulle ju gå min mil och vara ute och jogga i tre timmar. Dock borde jag faktiskt leta upp lite ork till att lösa garderoben äntligen för igår valde den att implodera. bokstavligt talat. rakt framför mina ögon.

AAAAH DÖR LITEEEE


ett fel funnet



Jag fick en väldans lust till att ta upp det där med fotografering igen. Och jag har även upptäckt att det inte är kameran som är sönder. Det är autofokus som bråkar med mig. Laleh är bra toner. Om man kanske skulle ta och gå ut med hund för att sedan ta tag i garderobprojektet

jaa populär!!

alltså inte för att vara den som är den, men finns det inte mer och bättre sätt att marknadsföra utlandsstudier än att säga att man kommer få massa nya facebookvänner. Eller har världen blivit sådan? Att vi mäter allt efter hur många vänner man har på facebook alltså... Det är enligt mig isåfall ganska... skrämmande...


klockan tidigt

gomosch blogggeeeen.

Vad jag håller på med genom att vara vaken nu? Arbetslös som jag är menar jag. Och jag undrar samma sak. Ibland blir det bara inte som man räknat med. Och ibland blir det exakt som man förväntat sig.

får man fresta med kaffe?

Tjuuuuuuu blååågggäääääN!!!!!1ett!!!! Nej kanske inte...

Härligt att jag låtsades ha energi när jag egentligen inte har någon alls.. Jag har bokstavsligt talat vandrat på stan heela dagen. Utan att göra något också. Mötte upp Lotten vid elva och sen har vi bara vandrat och vandrat, druckit kaffe och druckit kaffe och ätit sushi. gott. Sen vandrade vi lite mer. Sen mötte jag upp Mami och fikade igen. Sen vandrade vi också. Sen mötte jag upp elin och drack kaffe igen. Sen åkte jag hem och vandrade lite till med Tonia. Alltså, hela dagen bara vandra kaffe vandra. Okej, tror alla fattat grejen nu. Jag ska ge mig. Svääär man sväär. Borde nog sova.

Fast å andra sidan. vem har tid eller lust att sova när det idag är säsongspremiär för mitt andra favoritprogram, Uppdrag granskning!!! Happyhappyhippo!

Imorgon ska jag ägna hela dagen åt att vara arbetslös, sen ska jag gå ut och dricka öl. Säkerligen kommer jag nyttja öldrickatiden med att klaga lite, sucka lite och utropa en hel del krigsrop om att någon borde anställa mig. Grattttis vänner tur att ni älskar mig!

RSS 2.0