I stay calm and clever.


careface

and i return. but then i go again. det är svinigt kallt i mitt hus jag har införskaffat enträdgårdslampa och funderar på att gå på auktion och köpa fåtölj för femsiffriga belopp. men nej. Har mest ingen ork alls till det här. eller till det där. Det här med att bry sig är relativt överskattat enligt mig just nu. Jag finner inget glädje, nytta, vilja i det.

Nej, nu drar jag.


indian summer


You'll learn to know


your best wont do


NU!


och det kommer bli jävligt fett


bristvara


life's goodie


morz

att vakna upp med huvudvärk är jobbigt på exakt lika många sätt som man tror. plus tre till.


gott liv.

tillbaka

åh, maria skäringer har börjat blogga igen. dock fel kväll för mig att hitta bloggy när jag måste upp imorgon. jag kommer läsa hela natten och alla inlägg igenom tills jag läst varenda liten mening.

Avig maria.

du borde också läsa det.

ett klipp

jag hade velat leva efter den där devisen. jag hade så.mycket. velat göra det.


the list

tycker för tillfället att det är relativt intressant att undersöka orsakerna till att jag faktiskt har tagit tag i mitt liv. så jag tänkte lista de har nedan, sån himlens kompott fast utan frukt.
here it comes:
  • bild på afrikanskt barnhem
  • delgivelse om eventuell hemkomst
  • väns inköp av lila läppstift
Jag vet inte om det kan klassas om acceptabla orsaker till ta-tag-i-livet-ryck men gjort är det och bra blir det väl.

Annan orsak som kan ha med det gjorda beslutet att göra kan möjligtsvis vara att jag v.e.r.k.l.i.g.e.n behöver gå till frisören...

wharrrrrap

hej bloggiloggi. jag höll på att somna för fyra timmar sen men jag är fortfarande vaken. fråga inte mig varför, jag är fel person att fråga. Annars kollar jag på debatt om unga hemlösa. Dricker lite deliciöst kranvatten också. Har hittat ett lockande ställe för volontärarbete i afrika också, tror minsann jag ska se till att en resa blir av någon gång i framtiden. behöver bara fixa lite saker innan...

Jag har även upptäckt att jag har ett knepigt blåmärke på armen, precis på ovansidan av armvecket. Det ser ut som om jag har blivit punktmarkerad typ. litet blått och tydligt är det.


favorit

jag har ett nytt favoritord förresten


egentligen är det inget ord utan den är en modifiering av ett av mina nuvarande sinnestillstånd, men det är vackert, fint och otämjt.

gottigt värre

det är en dåsig kväll men alltså OH EHM GEEEH. Jag säger bara lyssna på plattan


(klickaklickaklicka)

vattentramp

ofta ställer jag mig frågan om varför jag är uppe? om varför jag är vaken och inte sover... För just nu så hade jag egentligen behövt sova, ska ju endå upp tidigt imorgon och försöka få till en vettig dag...
För ja, jag måste öppna ögonen lite nu, blicka frammåt se mer. Och eftersom idéer börjar komma till min arma skalle så är det dags att försöka sig på det här med vettighet. Och speciellt nu när alla påbörjat sina liv och lämnar mig ensam kvar trampandes vatten som aldrig förr....


tegel

det finns en ständig vägg jag tycks störta in i hela tiden. ofta dyker den bara upp där, mitt framför ögonen helt utan förvarning och det blir en kollision utan dess like. ibland yr det damm i flera timmar efteråt. ibland kolliderar vi och jag fortsätter vant och sömnigt att uttryckslöst gå vidare. Så ofta jag kan så undviker jag den där tegelväggen, men majoriteten av gångerna är det en oundviklig kollision för snabbt uppkommen för någon att hinna stoppa. Det blir som det blir nu, en kollision som rör upp massa gammalt damm från förr och massa ord som blir splittrade och osammanhängande.

thorleif

erkännande
sanning
acceptans

när når vi den punkten egentligen?

inatt

ja alltså, det är ovanligt ensamt inatt. Kanske kan det vara att jag varit ständigt omgiven av människor de senaste dagarna, eller så är det för att mörkret inatt känns lite närmare, luften lite för tät och tankarna lite tyngre.

och jag vet inte, men de där beiga mocka-loafersarna har börjat återkomma till mitt minne mer nuförtiden.

jag försöker så mycket med att inte verka för hopplös, bete mig för hopplös och inte tänka för hopplöst.

för inatt




ikväll


taggggaaaaaa

laddar upp lite inför kvällen med debatt från i torsdags. kan inte låta bli att fundera på om belinda tagit sig lite vatten över huvudet genom att ha tre olika debatter under samma 40 minuters program, men ja det återstår att se.

Annars kan jag säga att jag ser ut som ett mysande ikea-monster nu. Gottar runt i morgonrock+tofflor I juuust luuv' ikea medlemserbjudande.

jag kommer bara sakna massa människor ikväll

diskotek

alltså jag är trött på att vakna upp sjuk nu. enormt trött faktiskt. men ja annars är det lite gott, lite mer jobb fixat och det är fredag och enligt lotten är det jätteskönt så jag nickar och ler samtidigt som jag håller med.

Annars var det ett ord som slog mig precis, diskotek! Jag har alltid haft ett outgrundligt hat mot detta ord som jag inte vet vart det härstammar ifrån. Men nu har jag nått den punkten att jag ska börja använda det för att helt enkelt kolla om det är ett vettigt ord som ens förtjänas att finnas i min vokabulär... Så ja, ikväll ska jag på diskotek!

oh well

jag har ikväll insett att jag är allvarligt drabbad av perfektionism och oerhört pedantisk efter att ha fixat lite mer grejer till lördag. Det är extremt, tvångsmässigt och långt ifrån hälsosamt. och det roliga är att jag seriöst la ner flera timmar på det men nu bara är "hyfsat" och "okej" nöjd. ibland är jag för rolig...


mhm

the picture of a sämst människa:



nej alltså farao, nu stänger jag av mig från cyberspace på obestämd tid och bosätter mig i ett mörker och lyssnar på janis. det borde ni också göra, eller alltså inte att stänga av och skita i allt men lyssna på janis. min husgud. jag dör lite på den här dagen. over and out out out. i'll be back, troligen snarare än sent

thuuuursdai

det finns så mycket ångest i världen va.. det finns så mycket smärta som så många som drabbas av. det finns så många som panikar och förgör sig själva.

tjeeejna

happ. det är lite hattigt. Men ja, det är natt och tja, jag vet inte du.


ang värmen och bastu

härjat runt på ikea halva dagen och alltså, det är verkligen ett gyllene ställe. alltså, förstår i hur billigt det är att fika där?! FEM KRONOR för kaffe och bulle. Alltså, det är sjukt det är guld det är bäst.
Men hur som helst, det har inträffat en sån rolig sak i mitt hus på sistonde. kanske nämnt detta med att vi satt på värmen och att den gått beserk typ. För alltså helt ärligt, när vi kom hem från en iskall vandring från busshållplatsen öppnar jag dörren och går raaakt in i en bastu! alltså, jag tror inte ni förstår riktigt hur varmt det är här. Det är bastu, tropik och ugn på samma gång. det börjar bli riktigt roligt.

sjuklighet

nässpray kan nog vara det obehagligaste. känns som om hela hjärnan tas över och skall frätas bort typ. Men vad gör man inte när man är sjuk och inte har något bättre för sig än att fräta bort hjärnan? Häller i mig C-vitaminer i form av apelsinjuice också. hjälper det? nej.

saker jag egentligen hade behövt göra: slipa+måla om badrumsskåpet. fixa grejer till lördag. träna. ut med hunden på riktigt. lunch.

petter

grej bara. kort sak. inflikning såhär under den sena timmen. Petter är banne mig värd en eloge. killen kan sin grej. på riktigt alltså. han är herrenamig 36 år nu och han kan fortfarande sin grej.


ovettikett

Nu tänkte jag spotta ur mig inlägg. Yes. Jag har precis ägnat mig åt en oerhörd hjärngymnastik (det ordet var mer hjärngymnastik) genom att fila och polera naglarna samt fixa nagelbanden. Deni, inte ett dåligt tidsfördriv minsann. Hursom, kände att jag efter filningen var i behov av något vettigt och lärorikt så ja, in på svtplay som alltid. Kobra om wagner minsann. Just luuuvin' kobra. Tydligen skall det tillsättas en oberoende utredning angående wagnerfamiljens koppling och relation med hitler. Men alltså, det är ju så roligt när man hör engelska med tysk brytning, speciellt om den är sådär groooov som bara tyska kan vara ibland. Annars så mjäe, wagner är inte min favoritkompositör måste jag erkänna...

do you have a bulle?

jag träffade ett cafépro idag. kvinnan hade besökt typ 3 caféer när hon mötte mig och innan vår tid var öven hade två till intagits. Imponerade tycker jag minsann! Men ja, ska man lämna staden göteborg som ibland känns som caféernas huvudstad så ska man väl göra det rejält. Dock har ju Londress om jag inte misstar mig ett svenskt café so called fika typ. Och så har dom en skylt utanför där de reklamerar för "the swedish fika with a bulle" och alla svenskar vallfärdar säkert dit för att "ta del av denna svenskhet som är sååååå rolig" och så blir de fnittriga som alla andra svenskar blir när Svea rike på något sätt uppmärksammas i utlandet. Ja, det ska minsann alltid vara detta ständiga posérande framför skyltar på svenska eller vilken avlägsen koppling till sverige som helst. Svenskar är för roooooliga, alternativt motsatsen...



Vad tror ni det står på skylten?

morningz

det är något med tidiga mornar som inte är min grej. Jag blir alltid lite tårögd när jag sitter i mitt fönster och tittar ut i morgonen. Det är som något slår mig och får mig ur balans, som en kniv vars blad gick för djupt.
Men vissa mornar älskar jag. de mornar när jag fördrivit hela natten så att jag kan sitta och sakta se ljuset göra sitt inbrott på himlen och se hur livet börjar där, utanför mitt fönster är något av de finaste jag vet. Och jag älskar att vakna mitt på dagen men av vana kalla det morgon för att dagen alltid börjar med en morgon oavsett om klockan är 14.21.
Men mornar som den här, de för inget gott med sig, jag blir bara tårögd tyngd och nedbruten, jag blir alltid träffad av en pil med sorg och svärta.
Men ja, vad gör man när man inte kan sova längre? Och svaret i det ligger i att jag är stressad av klockans stressade varv. men jag är hellre stressad än upplever dessa gråa mornar..

ang. värme

vi har precis fått igång värmen i huset här hemma. Den har bråkat som sjutton och fungerat typ när den själv velat så till och från har det varit svinkallt. Men grejen är att jag gillar kylan sjukt mycket mer än värmen. Tycker det är extremt mycket gottigare att begrava mig under massa gossiga duntäcken och somna med känslan att det är kallt i rummet men varmt i sängen. Och jag sover mycket bättre så, till skillnad från när jag vaknar mitt i natten typ fyra gånger för att jag är varm.. Och inte nog med det, det luktar även varmt i hela huset nu, doften av gammalt element typ. så himla o-nice verkligen... Ska minsann dra ner temperaturen i hela huset, går ju inte å andas typ. varm dammluft, fyyyy

en sak bara

snabb fråga! varför känner man sig alltid sjuk på morgonen och dagen men sen på kvällen så börjar man känna sig frisk igen? Tycker det är lite fult att kroppen luras sådär, inte alls kul. Men imorgon måste jag minsann vara frisk eller iallafall friskare. Och jag blir mer och mer rädd för varje gång jag använder nässprayen att jag ska bli beroende av den.. Och sen känns det som om den fräter på hjärnan ungefär..

Nej, ska man kanske ta en ny hink te?

hellsongs

det måste ha skett något missförstånd mellan mig och den jag bestämde med igår om att jag skulle vara frisk idag när jag vaknade?! för jag är ju inte alls frisk och jag kan riktigt känna vilken extrem pooday det här kommer bli. Den kommer inte föra något gott med sig alls. de dagar med morgonar som den här brukar inte göra det nämnligen, det finns inget utrymme till gott här. Men det finns utrymme till några få insikter men jag hävdar att de insikterna inte är av någon positiv art, de innebär endast att jag är medveten om sanningen och sanningen känns och bor längst in i ögat.

Ska man göra sin hals lite lyckligare med te kanske...

varfoordarfuur

jag kom precis på en liten egendomlighet jag har. ibland utan att jag tänker på det så rimmar jag på massa ord. En annan sak är att jag är pedantisk med mina smörgåsar ofta.. mer om det senare, det är ett alldeles för stort ämne för att behandlas såhär trivialt.

Jag har huvudvärki så jag borde nog börja vika in hovarna för kvällen. Men det är ju ganska rejält tråkigt men tja, lika tar ut varandra har jag hört men sen har jag ju aldrig varit superhaj på naturkunskap... eh. Men ja, sen vet jag ju inte heller om jag kommer kunna sova idag, men ju fortare jag somnar ju tidigare blir det morgondag.

mm precis

det räcker med att säga ett ord för denna kväll


och sen behövs det inte mer ord annat än att jag längtar tills imorgon.

skjut mig

hej bloggy. jag är sjuk. typ beredd på att skjuta mig snart, men neeej det kan jag ju inte för min mor har ju börjat genomföra sin 'härliga traditionella familjemiddag var söndag'. eh. vill skjuta mig lite mer nu. Men ja, sak som är bra är ju iallafall att jag ska börja tjäna pengar nu, kände att det var dags nu... och sen när alla andr flyr fältet vill inte jag vara sämre, nej jag ska följa efter minsann.

eh, pigg bild på sjukiz kan ni få också, jag är snäll och bjussar. lolz.


jag och bilder

hihiihihi titta vad rolig jag var igår!
jag har börjat hitta så roliga bilder på mig själv. och det bästa är att jag går ut med en kamera som har fem minuter resterande batteritid men lyckas allltid komma hem med de sjukaste av bilder á la dags för lilla anna att hjälpas hem fast endå inte för jag springer iväg som en bandit och gömmer mig.


levande

hey bloggy.
idag älskar jag nässpray och lypsyl (vet aaaldrig hur jag ska stava det och det extremfula ordet "cerat" tänker jag minsann inte bruka!) Yes, igår var kanon och så himlens nöjd över att jag för första gången på länge inte brände av huuur mycket pengar som helst som övertrasserar mitt konto. Utan jag hade faktiskt pengar till att käka sushi idag, fett med noejdz. Har ett par svinigt fula bilder från igår, gittalai. funderar på att lägga upp dom sen.


röbbinson

robinson har ju blivit så spårat och roligt. Folk vill inte äta kokosnötter utan vill hellre ha kebab. Sen är det lite komiskt när dom skriker på sin öde malaystrand att de har citat "fått mail!!!" lolz. (älska ordet förresten, älsky geeky, lolz) Och Paulo är ju bara för underbar. just gotta luuuuv that man, han betraktades ju endå som en av de farligaste ungdomarna av Stockholmspolisen... Just sayin'.

och ett litet P.S. Antonia är det bästa personen som finns typ. Motivering: Hon har en grodkostym på sig på sin proffffpic på fejjan!

precis som alla andra

Alltså, jag tänkte lägga upp en låt från håkans nya platta, fast sen sluta det med att jag inte kunde bestämma mig för vilken som jag tyckte var bäst. Men jag hejdade mig när jag insåg att jag lagt upp fem klipp.. Men ja, det blir två.  Nej, det blir en förresten.


gutt


alltså, janis!

det är ju så bra


1-2-3

1. jag är förbarmligt trött på att bli sjuk hela tiden, min hals vill mig inte väl.
2. mitt knä har börjat göra lite mindre ont nu iallafal, så det är ju bra...
3. igår när jag skulle sova insåg jag att det var lättare att andas, det var inte en sådan kraftansträngning som tidigare. Och det var underbart, det underlättar det hela när inte varje syreupptag blir ett projekt i sig.
4. gör mig frisk, snälla plzzzz

sak

okej i brist på att läget är helt oförändrat från innan så har jag iallafall debatt och kobra att fördriva natten med. alltid något menar jag. och nej, jag vill verkligen inte göra någon magnetröntgen på mitt knä. förresten, bengt magnusson lämnade sitt jobb på fyran för att börja jobba för en sak. så nu jobbar han med saken. svenska afganistan kommittén pratar jag om då...

förresten, pratade om pingu igår när jag jobbade, fick veta att det verkligen inte är roligt, men endå så tittar man på det?! jag nickade instämmande...


klappar händerna i moll

AH! jag vill inte syssla med hjärndöda saker jag vill avnjuta musik som är så bra att jag ryser och får kalla kårar längs ryggraden och jag vill kladda färg på papper som beskriver alla ord som inte finns och som är fastkedjade. jag vill uttrycka allt grått svart och smutsigt i de klaraste färger. jag vill se jag staden och världen explodera


aldrig kul fast ibland

det är nästan alltid lika roligt när knäet väljer att haverera. Det är så roligt att det faktiskt går att härda ut när man vet att det bara kommer göra ont ett tag för att sen släppa, men när det inte går över och gör mer ont än vanligt, då är det faktiskt inte kul längre. Inte alls roligt ska jag säga. Och jag vet liksom inte vad jag ska göra åt det heller, inte ha det rakt, absolut inte ha det halvböjt och inte böjt heller. Det gör bara ont vad jag än gör med det. Boo me and my wounded knee.

fast jag har ju som tur är en sån klockersy spellista så jag dör nästan lite. den verkligen väärmer i hjärtegropen på mig. Själen blir som en fågel som flaxar runt runt runt. Såååå bra är den mina vänner! Goldn helt enkelt.

Men jag kan inte titta på Parra från igår för det är inte upplagt :( Mina värsta mardrömmar är att de inte kommer läggas upp på play alls i år och lämnar mig, tvlös som jag är, heeelt utanför...

sväär man!

någon gång när jag är tät och har fått min lägenhet á la to-die-for men fortfarande har en någon form av vettig lön kvar så ska jag köpa en gynning. thats all i'm sayin även fast det inte kommer passa in i hur lägenheten ser ut as in my mind. but i dont care:ar.


tjadu


jag hoppas jag hinner bli ärlig någongång i mitt liv




whootta?

eeey whottaa. det har gått en dag till redan. Hur hände det undrar jag.. Jag har ju inte hunnit något typ, fast det har jag endå... jag har minsann städat, vandrat i alldeles för många affärer och misslyckats med alla mina inköp. Och jag har gått långpromenad. och lagat mat. och ätit mat. Men en sak är ju iallafall säker, min nya spellista är guuld. så himlens bra är den. fan, ska man kanske ta och inte göra någonting ett tag? Det är ju endå workie workie imorgon och som arbetare ska man tydligen ta det lugnt och ladda för en hård arbetsvecka på söndagen...

kungligt

och så lite janis joplin och wilson pickett på det. hunderbart is all im sayin'''. jag vill också vara talanterad


avslut

världen är uppochned. Det är en egendomlig känsla som belägrar mig just nu. Men det är iallafall en möjlighet till ett avslut. möjlighet till att få svar. men det går inte riktigt in i mitt huvud. Det går inte in i mitt huvud att det fattas en människa på denna jord numer. Vila i frid är allt jag får ur mig.

så himlens bray bara

alltsåå. jag bara levereeeerar idag va. bloggyinlägg då. och min mamy är bäst. kanelbully och cola lighty on the wayy.
alltså, livet är så himla gott nu va. när mamy kommer hem blir det dock mer gotty. men alltså, jag ska beskriva mitt liv nu:


Ä_L_S_K_Y  P_U_P_P_Y!


och så kör vi goldeny spellistan. alltså så himlens bra-y är den va. gyllene. klicky bara, bara gööre-y

hjärta träsky


snelyhesty

jag är utytråkyd och det är bara så himlens mycket teeexty på senaste så jag bjuder på en ful rojalistisk bild tänkte jag. kungligy menar jag då alltså. ååååh vad jag önskar att jag bodde i the big amerikaty och kunde fixa allt med home delivery.. fan, tror jag ska nörda onlinespel hela dagen. typ puppy. åååh så bra pupppy ääär. (måste leta uppy)


gottygottybloggy

heeejjybloggy

mitt knä mår ju fortfarande inte bra alltså. smärtipärti äre minsann. annars gottar jag till det med gamla kent klassiker, fina grejjjjjery. herrygydy vad broo det är. nej, alltså jag vet inte vad jag håller på med. jag är mest själv. fast jag är på den nivån när man vaknar fortfarande full och garvar igenom kvällen med massa andra som man bara hittar sovandes överallt.. fast nu hittar jag inte massa människor som sover överallt.. Jag är ensam och lyssnar på kent. HAHA loowlifer emogirly. typ. fast jag skäms minsann inte för att hänga i youtubeträsket och skratta jättehögt fastän jag är själv. Ja, jag kan sånt, skratta fast jag är ensam, jag skäms inte. och youtubeträsket är en av mina favoritsysslor. Wharrywharry. äey jag tror inte jag tänker tag i denna dagen, beror på om någon presenterar en bra plan. och jag tror jag ska sluta dricka.. eller tja, iallafall tills nästa gång, kanske klarar att håll löfty tills kvälly och det är alltid nåågot. jag vill ha sushi (shusssiih) och en kanelbulle med cola light. tacky. alltså inte engelska ordet tacky utan tack-y. för bully då..

dör lite

HAHHAHAHAHHA gooldn1





återigen HAHAHAHA!

1. herregud. kvalitetstv alltså. varför tog man inte förnuftet till fånga och bara spelade in allt på vhs så man kunde titta på det nu och bara döö lite i själen.
2. hoppas inte håkan var nöjd över vita lögner giget... himlens o-okej.
3. HAHAHHAHAHHAH
4. jag vill ha håkans skiva nu.

dessa tvprogsss

Nehepps. Det blev inget jobb idag tyvärr men inte gav jag upp hoppet om vettigheten för det? Nej, träna det gjorde jag. Men ja, vad gör man med sin helt tomma dag nu då? Tja, arbetssökande ligger framför mig med först ska vi minsann titta på vilken skandal robinson kommer bli iår, i brist på annat...


jag har förberett mig känner jag, jag har läst böcker och jag har kollat på filmer,
surviver och så där, så jag anser mig ganska förberedd..

AH! Det kommer bli en fin, bra och vettig säsong av Robinson. Vad skönt att han har förberett sig genom att titta på tv liksom... Herre, är jag världens pro då, bara för att jag sett massa robinson avsnitt enda sen jag var liten och det gick på svt med treuitan?

NEJ! Stackars killen. jag tror han åkte ut precis. Filmerna hade inte lärt honom tillräckligt bra hur man springer upp för en backe och undviker att bli fångad av en thai. Shit, tvsoffan - jag trodde bättre om dig.. trodde du var pedagogisk...

sysselsättningar

hur man fyller en sömnlös natt part2.
Jag leker låtsas djup. Tagit på mig glasögonen, öppnat boken och lyssnar på opera. Ja, jag har även en längtan till att måla men det är inte genomförbart en natt som denna. Fast jag är extremt sugen på att faktiskt genomföra det som finns i väldigt lösa planer till hösten... alltså, näe jag är inte människan som makes much sense just nu, faktiskt aldrig varit den personen men ja, ni gillar mig endå ibland.

nej, fördriva natten var det vi skulle göra ja...

nättera'

heyhoppybloggy.

Vad jag stör mig på att spotty är så långsamma med att lägga till ny musik. ärkesämsta är dom nästan ibland. och jag håller på att längta ihjäl mig tills jag tjänar min första miljon och ska investera i spottypermiumy. mitt dygn har förövrigt gått över och blivit helt skevt, det har nått extrema längder nästan snart. eller nej, det har det verkligen inte alls gjort, bara ibland. Jag har hamnat i det beteendet där jag inte vill sova. jag vet inte varför jag känner så heller, kanske är det för att jag inte finner någon nytta med att sova och kanske är det för att jag vill vara i kontroll och inte behöva tappa bort mig i massa drömmar som annars hemsöker mina medvetslösa timmar...
Så vissa nätter är jag vaken fram till att jag ser hur det börjar ljusna utanför, vissa nätter försöker jag ta tag i det hela och låtsas somna, vissa nätter somnar jag och drömmer tills jag vaknar för att jag helt enkelt inte orkar mer, vissa nätter sover jag inte alls. Vissa morgonar vaknar jag tidigt trots att jag bara sovit några timmar, vissa dagar vaknar jag sent mitt fram på dagen. Vissa dagar går jag upp, vissa dagar orkar jag inte ens göra det...
Och mina nätter? Ja, de spenderas ofta väntandes på att någon annan skall visa ett livstecken, någon att dela de ensamma sömnlösa timmarna med. Och jag tittar samhällsprogram, jag läser, jag lyssnar musik, jag går nattliga promenader, jag försöker hitta svar och jag försöker få tiden att gå...

frekvens

jag har börjat bli så huslig att det inte finns något slut på det. Varje dag är det något nytt uppdrag på hemmafronten som jag tar mig an. Och sen slutar jag lagom till att det är dags att sätta igång med middagen, för det framställer jag minsann själv varje kväll också. Ja, husets lilla husa har jag blivit. Dock är det bara en person som drar nytta av det så då är det okej, inte så att alla utnyttjar min välvilja och får mig att springa benen av mig varje dag för alla tjänster jag ska genomföra..

Annars då? Ja, annars då så vet jag inte. Det är mitt mest frekventa svar och de tre orden som tycks bygga mina dagar. Jag vet inte alls. Jag tror jag har gått och tappat bort mig själv lite mitt upp i allting. Jag finner ingen mening med sömn och jag tycks inte ha någon handlingsförmåga kvar.

River en vacker dröm videon Håkan släppte för några dagar sen och som även jag lade upp för ett tag sen verkar dyka upp överallt just nu. Jag lovar, varannan blogg har den länkad och den härjar runt på facebook såväl som i privata länkningar. Jag kan inte låta bli att tänka att det är för att vi alla innerst inne också hoppades att det var en spegling av vårt göteborg. Vi vill också till vårt yttersta leva i det där soldränkta goa glaá göteborg där allt sker till tonerna av skratt och gatumusikanter och man alltid hinner till den där spårvagnen. Vissa har en syn på sin stad som är närmare den i videon än andra, men vi vill alla ha de där som Håkan tycks ha i sin relation till vår hemstad.. och kanske är det därför jag lyssnar på hans musik.. dels av avundsjuka till hans relation, men också för de textrader som bara tycks vara skriva i ens eget hjärta och själ, de rader man inte kan förstå hur någon annan har kunnat sätta ord på...

önskeögon

jag önskar att det var det här mina ögon kunde se. jag önskar att kamerans lins var mina ögons lins. jag önskar att även mina ögon såg allt det där fina. jag önskar att jag kunde se mer gårdakvarnar än skit. Jag tror jag hade varit en bättre person då. Jag tror det hade varit om inte enklare, men lättare och lyckligare då... Jag tror inte det hade kostat så mycket varje gång, det hade inte krävts så mycket varje gång.


ibland så minsann

åh hej bloggy. jag hade förvåningsvärt nog en massa saker för mig igår. ja tänka sig, jag gjorde saker hela dagen. Jag brunchade med mamilomulus, fyndhärjade, tog fram snickarjäveln i mig, vandrade, ölade, åt jobbigt välsmakande mat och bara hade kanonis med min bästa. Den bästa som förövrigt fått någon besatthet av kött som jag snart börjar bli orolig för, jag tror det börjar påverka hennes lite för mycket snart, det har börjat bli ett problem i hennes vardagliga liv. Snart kommer jag se henne komma vandrandes längs gatan med ett helt ben serranoskinka slängt över axeln...

Och ja, jag lovade ju att jag skulle berätta om min dröm igår, och dels för att jag ibland håller vad jag lovar och för att de var så himlens hemsk och jobbig.
det var såhär va, jag ägnade typ två timmar, alltså jag drömde i två timmar!, åt att baka chocolatechip-cookies för dom blev aldrig bra så jag var tvungen att göra om dom typ två gånger för jag råkade bränna dom å så, men sen efter tvååå timmar av bakande så lyckas jag äntligen få dom p e r f e k t a! jag bara ser hur dom ligger där, gottigt underbara på plåten och jag har ställt fram ett stort glas mjölk att ha till dom till och med, men precis då kommer jag på att, "FAAAAN, jag drömmer ju bara!!! jag kommer aldrig få smaka dom och nu har jag ägnat jättelång tid åt att göra dom i onödan för dom kommer bara försvinna snart!!!!!" Jag tror inte ni förstår hur jobbigt det var helt ärligt... ren tortyr på svennemanér.

tänka sig!

jag lyckades med något men jag vet inte hur. jag slant lite med fingrarna över tangentbordet, men inte ångrar jag mig för se vad jag lärde mig:



jag utövar mina skillz som professionaaal snickare just nu, jag härjar i källaren, sågar snickrar skrufar. Men efter det så återkommer jag med min hemska dröm jag hade inatt. Ja, jag kan inte sova längre och när jag väl lyckas blunda tillräckligt länge så börjar jag bara drömma massa

RSS 2.0