dålig stil

vad är grejen med att folk ska sova hela tiden? Det är ju verkligen ingen som är vaken och i ett socialt tillstånd. Folk sover så fruktansvärt mycket? Spenderade hela natten och tidiga morgonen åt att måla naglarna och försöka hitta en vaken människa att fördriva de sömnlösa timmarna med. Gjorde jag det? Ja det gjorde jag men han var inget vidare social utan tvärt om väldigt långsam. Glädjeruset som hade spridit sig i mig när jag hittade honom och att kulören på naglarna var en match made in heaven, började snabbt avta.

Och nu, efter en tillräcklig vila på några timmar är jag åter redo för att get back in the game, men kan jag det? Nej, för ingen är ju vaken!! Hur mycket sover människor? Hela natten, hela dagen. Visst, så kunde jag också göra innan, iallafall sova på dagen, men inte nu, nu har jag ju sömnproblem och då tycker jag folk kan stötta mig genom att vara vakna med mig.

Men nej, istället fördrev jag tiden med att titta på supersize vs. superskinny. Illamående blev resultatet av alldeles för många avsnitt. Och nu kryper det i hela mig och jag vill inget annat än att motionera den där milen och dagen.

Jaha, uttråkad det är jag. hör väl av mig senare om det inte är någon som vaknar......

I'm back bitches!

god morgon god morgon bloggen.

Jag har kommit hem från Småland nu och jag vet att jag lovade att jag skulle uppdatera som vanligt, men tja, mja det blev ju inte ritkigt så. Eller så hade jag inte bloggat även om jag var hemma och då blev det ju precis som planerat. jaja, inte ska vi snöa in på det här alldeles överdrivet mycket.

Hursomhelst, småland vad kanon. Längesen jag slappade så mycket och göttade men samtidigt hade en sådan hejdundrande all in-röj kväll. Herre, röja, det kan dom där smålänningarna minsann. Kanske till och med kommer upp lite bilder från resan, det är inte många, men några riktiga guldkorn som jag dock kan bli hängd för att jag lägger upp dom.

Annars är det jobb som gäller senare idag och eftersom det är en poteniell pooday så är det väl bara att försöka rycka upp sig tills dess. Kanske ska man sola och läsa bok? Hm, ja det är något att fundera över.

avfärd

Cha cha bloggen!

Nu börjar jag bli klar så smått och det är väl tur med tanke på att Antonia snart skall plockas upp. Jag menar, hon har ju till och med brännt en speciell roadtrip-skiva som man inte kan låta bli att bli nyfiken på. Mm, det väntas med spänning på att höra hur mycket Seebach som är med på den.

Hur som helst så är det varmt, väldigt varmt. Varför är det alltid väldigt varmt när jag inte har någon tid till att solbada? Är jag verkligen dömd till att vara blek hela detta året? För det går jag inte med på. Jag tycker inte det är kul! Jag tänker gå ut i strejk då. Nej oj, här sitter jag och har de blekas försvarstal typ när jag egentligen borde se till att alla skor är med och att allt är fixat. Ja, jag får väl sticka ner och kolla det nu.

Men läsare, ni kan vara lugna, jag kommer nog inte uppdatera lika mycket so vanligt, inte för att jag skött mig särskilt bra alls på sistonde, men hursomhelst, datorn är med och i Småland finns det även tillgång till iFån vilken har det ultimata egenskapen att kunna mobilbloggas ifrån. GULD!


packningsprobz

god morgon bloggen. allt bra med er? Sovit fint?

Jag är ganska trött, sovit ganska dåligt inatt + att jag gick upp jättetidigt för att jag måste hinna packa för jag drar ju till Lotten och Småland idag! Jag vet att jag verkligen borde börja planera bättre, liksom andra gången på en vecka som jag packar samma dag jag åker. Ingen höjdareidé.

Och nu har jag kommit till den punkten då jag bara går och stirrar på massa grejer. Jag öppnar mig gaderob med jag har ingen aning om vad jag ser för mina ögon och min hjärna kommunicerar inte.. Pooers. Och sen är det lite jobbigt för jag vet inte hur jag ska tänka när det gäller kläderna. Är det liksom chilleri eller festeri som gäller? Det här är nog ett tecken på att jag måste köpa mer kläder.... höhö....

Nej, jag har verkligen ingen tid att blogga nu, måste bli lite mer klar med packningen, hinna duscha, fixa håret och sedan hämta upp Antonia.

utomhus

tjä blöggga!

Lite halvdan uppdatering jag vet, men jag tänker köra på samma rece. Lite dålig kommentation kanske?! Mhmm, de tär på det viset idag.

Hursomhelst, just nu är det gotteri med brooo musik innan jag tänkte svänga förbi jobbet och socialisera mig lite. Insett att fan, Jossan flyttar härifrån om typ 6 veckor! Panik. jag måste träffa henne mer. vi har varit alldeles för dåliga på senaste.

Igår vart det packmiddag hos Lousie, lika herrrrligt som vanligt. Fin chäzföda och vin. Knäppte minsann lite bilder men min kamera har blivit knyckt av Lousie så ingen tillgång till bilderna. Men dom kommer kanske upp om ett tag.

Nej, utomhus var det man skulle spendera sommaren. Tjing!

dag3 i jkpg

Chaa bloggen!

Imorse vaknade jag av att det blixtrade, åskade och öste ner regn utanför fönstret. Blev lite rädd fast sen hörde jag tonerna av Iglesias nya platta och blev såååååå glad!

Igår var vi som sagt ute här i jönköping och vi började kvällen med att dricka en drink eller två på ett ställe som hette "Centrum"?, sedan mötte vi upp Emmas kusin och hans vänner och gick vidare till piren och chillade på ett ställe som hette Saltkråkan typ ett tag. Måste säga att staden överträffade mina förväntningar, bra jobbat jönköping måste ajg säga. Kan inte säga att det var super, men jag och Emma har alltid kul tillsammans och så får man ha lite överseende också då det tydligen inte var en bra kväll enligt de som bor här.

Just nu chillar vi i längenheten och tittar på Paris Hiltons best friend! Önskar så att jag kunde få vara med i det programmet, tror att jag och Paris hade så mycket gemensamt. Åh, nu är det crybabyn Onch som gråter och inte vågar åka bergochdalbana. Alltså, jag tycker det är så dålig stil! Här får han världens chans och han gråter? Det hade jag aldrig gjort, jag hade gjort allt som Paris bad mig att göra...

Vi hörs senare korvusaar

PS. kanske har någon bild på kameran att visa sen får kolla när jag hittar den!

dag 2

Hej bloggen.

Hur är det med er? Hoppas allt är kanon med er och att ni är ute i den härliga solen, fast inte för mycket så att ni inte hinner läsa bloggen såklart..

Idag är det en till härlig dag i jönköping. Vilar lite just nu efter att ha varit en runda på stan och shoppat lite med Emma innan hon skulle till jobbet. Fick tag på en lite grejer faktiskt, nöjd. Kanske borde bli en bättre bloggare som faktiskt verkligen lägger upp bilder på vad jag shoppar, hört att det är omtyckt av läsare. Men å andra sidan så har jag inte vettigt redigeringsprogram på datorn så att jag kan cencurera vart jag köpt grejerna... Jaja, jag får lösa det på något sätt. Tänkte faktiskt att idag kanske är dagen för att införa en ny grej här på bloggen. Och jag vet att ni har väntat! Jag tänkte nämnligen kanske börja publicera dagens outfit!

Hursomhelst, ikväll är det utgång som gäller, får se om Jönköping har något vettigt att erbjuda, lite tveksam är jag men sen är jag också väldigt kräsen, allt duger minsann inte till en bloggerska! Men men, jag har ju Emma vid min sida och vi brukar lösa det ganska bra tillsammans så det blir nog fint ska ni se. Tänkte ta massa bilder under kvällen också så beroende på hur dom ser ut kan jag lägga upp lite bilder åt er senare :)

Nej, nu blir det läsa lite bok och vila innan det blir att fixa sig för kvällen! PooPooooooo

Jönköping!

chaachaa bloggen. Nu har jag kommit fram till Jönköping och de är verkligen underbart här! Supervarmt och skönt, precis som en bloggare vill ha det. Dock är det lite för hög luftfuktighet för mitt plattade hår, inte okej! Men jaja, jag har hittat lite mer hårspray att köpa här så det löser sig nog. Annars får jag väl bara stanna inne liksom......

Så nu undrar ni säkert vad vi har gjort än så länge. Efter att vi ätit en underbar måltid så gick jag och Emma ut på stadens gator lite, verkligen supermysigt här. Dock väldigt mycket kullersten vilket inte är kanon med klackar, men som det bloggare jag är klarar jag av allt! Vi satte oss hur som helst på en uteervering precis vid ån och drack lite cider och blev bjudna på maaasssa drinkar verkligen! Ja, har man en blogg så :)

Trots att det inte var så längesen jag och Emma såg så var det verkligen jätteskönt att bara sitta och prata massa tjejsnack, vi gick till exempel igenom vilka nagellack vi har och vilken färg vi ska lacka imorgon... Finns tydligen en kanonbra affär med massa löshår här vilket är ett MÅSTE för morgondagens shoppingrunda! Ska även kolla in lite bikinisar imorgon. Liksom, jag har inte köpt en enda i år :O Typ en brott i bloggningens lagbok...

Nu ska vi snart sova, Emma ska jobba imorgon och innan dess ska vi hinna med många affärer!
Pooopooo bloggreadeeers.

Packning

Sådärja. Nu har jag packat klart. Ena väskan iallafall.. Liksom, har vara lilla förrådet med mig så får nog köpa lite mer spray där borta i staden(?) hoppas dom har det där iallfall... Sen har jag även packat med lite nagellack, champaaagne och platttång. Icke att förglömma är även bloggheelsen som givetvis är med!


Mornin' bitcheees

Ni är så tappra mina små krigare! Det värmer i hjärtat varje gång jag kollar statistiken och ser att ni faktiskt är inne och läsare (ni hoppas alltså att jag ska ha skrivit något roligt som förgyller eran vardag för så bara om fyra sekunder) Fast i och med detta känner jag en liten press, jag känner att jag sviker er för att jag missköter min uppgift gentemot er. Men jag lovar, jag ska försöka bli roligare!

Annars har jag precis ätit en tesked keso till frukost som jag drack en dl ljummet vatten till (har hört att kallt innehåller mer fätt (stämmer det??))
Nu ska jag börja packa, har ju inte packat än dum som jag är, behöver minst två veckor på mig så att jag hinner testa alla möjliga kombinationer samt använda dom och kolla om det känns bra att ha på sig.. Men jaja, jag får skynda på hela processen antar jag, finns inget annat att göra.
Sen måste jag även hinna med att måla om naglarna innan jag åker, vet dock inte vilken kulör så jag tänkte att det får Dr De´Pend bestämma när han kommer hit senare under dagen. Fast vänta! Jag kanske ska ta med honom? Kan ju vara ganska kul att ha en personlig manikyristexpert med sig på resan :)

Förresten, kan äntligen avslöja vart jag ska nu också! Det har ju varit hemligt ett tag.. Först var tanken att jag skulle åka och spela in en realityshow om livet som bloggare, men nu har det varit så mycket med bloggen och många fans som hängt efter mig och typ lagat mat till mig, velat ta bilder tillsammans med mig, velat ha vin... Så jag och min manager kom överens om att det inte blir någon serie nu, utan det blir istället en vila-upp-sig-resa, samt leta nya fans. Men hur som helst, jag ska till Jönköping! Så readers, seee U there! Och efter som det är en viloresa vill jag helst inte bjuda på vin, utan bjud mig istället. Helst på en McMoskiitoooo!

hästblogg

som förutspått! Jag har tröttnat på smörgåsrån och nu har mina efter-sjukdom cravings kickat in. Med andra ord: jag är rastlös till tusen, läste precis en hästblogg och håller på att storkna! Jag ligger uppåner i sängen med benen i högt läge samtidigt som jag bränner knäna av mig pga datorn. Jag har bara ett litet behov av att träffa människor....... Och alla andra gööör så himlans mycket. Åker hem från jobb, åker hem från stockholm, åker till fest, flyttpackar. Jag är så ensam i min tristess. Rädda mig då va. Jag kan bjuda på smörgåsrån!

Snart är det nästan så att jag går ut på promenad för mig själv bara för att se något annat än mina fyra väggar. Snart somnar min ena fot också för att den inte får något blod. Lahjf iznnnt prrrrrrfect rajt naao!

rån!

Åh, det är en liten fest på mitt rum just nu. Dels för att slaget som utkämpats i min kropp de senaste dagarna snart är över och att jag har gått segern till mötes. Jag väntar bara på den söta smaken från segerns sötma. Och det leder mig osökt till punkt nummer två varför det är en fest. Jag har hittat det mest ultimata knaprret när man är sjuk. Smörgåsrån! Åh, vad jag kalasar på dom små tunna rånen i detta nu. Kommer fortsätta vara supernöjd tills jag inser hur sjuhelvetes mycket smulor det är i min säng.. Men, just nu är det värt som i i bomben! Jag skulle inte ha några problem alls med att fortsätta äta smörgåsrån resten av mitt liv. eller iallafall inte nu.. Imorgon kommer jag väl antagligen ha enorma cravings efter något annat, men just nu, ååh då är det minsann smörgåsrån.

(har ni förövrigt märkt hur jag har inlett en ful plan om att få mer besökare genom att förvränga alla rubriker å det grövsta? Än vet vi inte om det är en vinnande taktik)

Krazy!

MIA - born free

Det sjukaste jag sett på ett tag måste jag säga. Men det kommer bli phätt i augusti. Yes, min hjärna upptas med av Way out west just nu :) Ni får förlåta mig.

nej jag kanske skulle ta och börja packa lite smått....

en fin död

Blogger är fortfarande sjuk, men det har dock skett lite förbättring, lite mer medvetande är återfått. Så då tänkte jag på er kära fina läsare.

Jónsi - Tornado

Yes, jag sjukar mig och dör lite till Jonsi. Sjukt fin död måste jag säga. Så alla, in på spotti och lyssna nu så laddar vi till 13 augusti då vi står där lite på örat och med en tår i vänstra ögat medans vi beskådar det live i slottskogen.

bloggpaus

jag är fortfarande sjukiz och jag är inte någonstans i närheten av ett tillstånd då jag har rätt att kalla mig bloggerska.. Det finns ju endå en standard för hur en bloggerska ska vara och jag vill inte vara värre. Så jag tänkte att jag får kurera mig så att jag blir frisk och innan dess blir det nog inte mycket bloggin' made. Men ni får klara er så länge.

Nu börjar kureringen så snart är det dags att bli frisk minsann.

sjukiz

Snabb lite update såhär på kvällskvisten. Bloggerskan har gått och blivit sjuk, mitt huvud är mos och min kropp smärtar. Men jag försöker reparera mig genom mängder av vatten och glassar.

Något jag bara måste nämna är en skalbagge jag fångade i mitt rum i morse. Jag la den i ett glas och har inte orkar eller tänkt på att släppa ut den, och den lille stackaren kämpar fortfarande, efter en hel dag i en glas. Cred till baggen all i'm sayin'

jag kanske ska rycka upp mig nu och trycka i mig en mängd panodil och ipren. Duscha hade suttit fint också.

Ching bloggreadeerz!

bloggmardröm!

OMG bloggen! God morgon. Jag har tagit mig en riktig sovmorgon idag men fy usch vad jag ångrar det....

Just nu sitter jag iallfall med mitt morgonkaffe och försöker lugna ner mig, är helt förstörd efter min dröm...

Det värsta med den här drömmen är också att det var en riktigt bloggdröm.. Typ, en bloggares värsta mardröm och det känns lite sådär om jag ska få sådana drömmar och påverkas av...

I drömmen iallfall så var jag med Ewalicious och Wardzen här hemma typ, vet inte riktigt vad vi gjorde. Men tydligen så vaknade jag plötsligt upp efter en blackout, vet inte vad jag gjort, men då märker jag att Wardzen har ändrat allt på min mobil och gjort den omöjlig att använda. Och medans de båda skrattar åt att jag blir mer och mer arg så upptäcker jag att dom har tatuerat mig också :O Med massa löv! Då får jag självklart panik, Ew säger att jag ska lugna ner mig för att vi hade minsann färgat hennes hår någongång och hon klagade ingenting. Då säger jag "ja, det är tur att ni inte gjorde det för då hade jag seriöst d ö t t ! Då börjar dom skratta jättemycket åt mig, jag undrar varför och ser i spegeln att dom har blek mitt hår!!!!!!!! Och det är typ ojämt färgat med inslag av orange! :O

Och som om det här inte var det värsta i drömmen så var jag också supersjuk så jag kunde inte prata utan bara typ försöka skrika och hyperventilera på samma gång...

nej usch, varför har jag sådana här bloggare-drömmar, och varför påverkas jag så mycket av dom????? Jag behöver nog låna Ews drömbok fast å andra sidan vet jag inte om jag vågar träffa henne :S

Nu ska jag lugna ner mig genom att lägga mig på balkongen och sola! Hörs sen korvusar

Kul rubrik

Heeej bloggen. Wardz här. För tillfället är vi i bratville på herrkväll. Jag, Wordmaker & Louise. Sicket jävla mansgäng va. Det är bärs och fotboll på g. Heja Hollaaaand. Snyggast i laget: Bronckhorst. aaah mah gaaaahd!!! Domaren är rätt söt med. Nej. Allvar. Vinner inte Nederländerna idag tvingas jag ge 500 spänn till min far. (Direkt från silikon-kontot).

I övrigt idag: Burnade med den vita audin. Kick. Jag kan officiellt säga det här: Bästa dagen i mitt liv!! Stylea i en sportbil och fotboll. I'm a dude.

Jag lovar att hålla er uppdaterade om matchen, för det är nog ingen mer än vi som tittar på den.

Kysssssss

( Om Torres hade spelat hade jag hejat på Spanien)




fotboll

chaachaaa bloggen!

Lite dålig uppdatering jag vet men jag har haft fullt upp hela dagen. Allt från införskaffande av rullgardin, till snickeri, till bakande åt mamzen. Ja, jag har nästan haft en vettig dag. Inte visste jag att bloggare hade sådana...

Sitter just nu och väntar på Wardzen som ska hämta upp mig så vi ska åka till Louise och kolla fotboll, ja alltså, kolla in spelarna då vill säga :) Vad annars liksom???

nej, ska platta håret! Pooopooo Hörs senare kära läsare

nattlig blogg igen

Yes, det är klart. Kents nya album är bra, det är godkänt liksom. Av en bloggaren till och med.. Det måste vara en bedrift för dom, eller kanske inte.. Men jag räknar mig inte som en riktigt bloggare, iallfall inte än. Vi får se hur det blir när blogglönen kommer...

Jag har precis haft en trevlig kväll med min fina antonia. Vi har haft en one liners-day. Vi är bra på sådant, fruktansvärt bra ibland till och med....

Men imorgon är det jobb som gäller, tydligen ska det bli en till "årets finaste och varmaste dag", jag ser inte fram emot den men det är pengar, ja lite iallafall.... Bättre och mer än inga!
Så nu blir det till att antigen sjunka in i ett fint moln av underbara toner eller somna till dötv.

God natt my dear blogreadeeers!

update!

whaarraaap bloggeeeen!

Ägnat större delen av kvällen åt ett omöjlig projekt, så nu är jag irriterad. Men jag har lagt ner det iallfall för ett tag och har påbörjat genomlyssning av bra musik istället, kändes som en bättre idé så här på kvällskvisten.

Fick även veta idag att det är jobb som gäller för mig del imorgon. Undrar fortfarande när jag ska få den där solbrännan men pengar är ju iallfall gott så alltid något. Och en hyfsad ekonomi kan ju vara behövligt för mig de närmsta veckorna. Tänkte ge mig ut på bloggturné förstår ni.. Jag funderar på om man kanske ska anordna bloggfika också? Hade varit härligt att träffa er läsare!

Ska även börja planera till en sak jag ska göra nästa vecka, kan tyvärr inte berätta vad för det är hemligt, men ni kommer kanske märka av det i framtiden!

Nej, nu funderar jag på om man ska ge helvetesprojektet ett sista försök.

Morgon hos wardz

cha cha bitchees.

Idag vaknade jag upp hemma hos Wardzen efter en lång och skön sovmorgon... Sedan var vi supersmarta och tittade på debatt som gick på TV, typ massa politiker som pratade om saker, men vi tittade mest på kläderna, shit, vissa kan ju verkligen inte klä sig.. Eller sminka sig för den delen heller! Det var två stycken som satt i publiken och var helt rödmålade, inte okej enligt mig. Visst att det kan vara svårt att hitta rätt nyans på foundation men ingen, verkligen ingen, är så röd....

Iallafall, efter debatt gick vi upp och satte oss ute på terassen med frukost, endast kesomacka för oss! Vi har även börjat planera lite trevligheter för framtiden, vilket ska bli superkul verkligen. Ser såå mycket fram emot det!

Nej, snart ska vi börja dra oss, får skjuts hem tillbaka till fancyville, så guld verkligen! Liksom, en bloggare ska inte behöva åka kollektivt. Och absolut inte ofixad...

Vi hörs senare kära läsare! PoooPoooo

Trevlig kväll!

Nej, nu ska jag dra iväg till Wardzen och antagligen avnjuta lite ost, kanske är det mozzaäpplen.

Men jag har fått klagomål återigen på bloggen... Alltså, lite tålamod får ni ha med mig, jag är inte född till det är med att blogga, det är endast en talang jag försöker mig på nu såhär i arbetslösatider...
Men jag ska försöka bättra mig med bilder. Så bara för att jag just nu har ryckt upp mig och fräschat upp mig mer än på länge så bjussar jag på en bild.. Det handlar tydligen om att bjuda på sig själv löste jag på någon blogg...


Jag har en hemlig förtjusning i att fula mig på bilder.. Jag vet att ni önskar att ni hade skonats, men jag är bloggarn och jag gillar phulerier.

Ni får en låt också bara för att jag känner för att vara lite snäll en kväll som denna.
KLICKA KLICKA KLICKA!

Så, nu ska jag göra klart det sista och sen rusa till bussen genom regnet, so poo style.
Hoppas ni får en fin kväll kära läsare!
PooooPoooooo

sämst väääder!

Cha chaa bloggen.

Gud, vilket tråkig dag det är idag verkligen. Liksom, helt grått och regnet bara öser ner. Kan man bli mer opepp liksom? Jag som hade planer på att spendera min lediga vecka med att sola hela tiden och faktiskt bli lite tan-tastic... Ser inte något vidare ljust ut för min plan..

Nej, jag undrar när och om jag kommer få någon energi att göra något idag. Borde ju egentligen åka in till stan och fixa med lite och självklart shoppa lite, man har ju en blogg liksom.... Men eftersom jag inte är superpigg på att fixa i ordning håret genom att platta det, tupera det och sätta i löshåret för att sedan upptäcka att allt är förstört och att frisyren är helt förstörd redan innan jag kommit till busshållplatsen, så vet jag inte hur det kommer bli med de  saken..

Min kära mor fyller även år imorgon så måste börja klura på en present till henne.. Dock ska jag inte fira henne imorgon så jag har lite tid på mig iallfall, blir väl tills i helgen, nästa vecka någongång vi firar henne. Köper väl något orange antagligen..


untag please!

åh. det är numer sorg i hjärtat att gå in på facebook. Dels för alla mina tusen vänförfrågningar, alla vill tydligen vara vän med en bara för att man har blogg?! Och sen för det faktum att alla börjar ladda upp sina Peace&Love bilder och till min besvikelse är jag inte taggad på en enda bild? Liksom, det finns inte en enda bild jag kan untagga mig på... Vaart var jag? Jo just det, jag var hemma och bröt naglarna när jag öppnade en glasslåda med Daim.

Förövrigt så är det varmt idag. Sådär kvavt och jobbigt varmt när det regnar var tionde minut. Men nu är jag hemma igen efter att ha haft födkoma hos Tonia. Det var gott. Och något som var ännu bättre var att kunna titta på dåliga serier på TV och kunna zappa mellan dom. Åh, vad jag saknar det med TV. Jag kan liksom aldrig bara dö i soffan och titta på Sommar med Ernst för att när det tagit slut somna till någon UR-dokumentär om den svenska skolmodellen...

Iallafall, jönköpingsbesök om ett tag så kanske dags att ta tag i dagens ärenden. När blev att laga dammsugaren en uppgift passande för en bloggare? Jag undrar då det...

DRÖM I UPPFYLLELSE!

Åh, jag har ju glöömt berätta en superrolig grej för er!

I lördags gick en gammal barndomsdröm för mig i uppfyllelse.
Klockan var 10 och jag gick iväg trött som en schimpans och tänke att det skulle bli ännu en vanlig dag på jobbet men nej så fel jag hade.
Klockan halv 11 fick jag nämnligen uppdraget att springa ut och öppna bommen, vi skulle få leverans... Jag springer bort till bommarna och öppnar åt ingen mindre än glassbilen! Pratar lite med glassmannen och försöker få upp det bövla bomlåset. När vi näl lyckas då kommer frågan jag aldrig trodde skulle komma. åh, jag ler fortfarande nu när jag tänker på det. "Vill du ha skjuts tillbaka?" Kan ni kära läsare förstå? Wordmaker åkte glassbil! Fatta det skjutsen till jobbet liksom. Mmm, tror inte jag behöver beskriva närmare hur nöjd jag var. Och jag fick till och med en låda med glass gratis!


Nästan en sån här jag åkte fast från konkurrerande företag och en mycket fräschare bil! (om man räknar bort chaufförens frukost)

sömn

Det är ett konstaterat faktum att jag inte bara försummat min rygg till den milda grad att den konstant värker utan nunmer även axeln. Ja, den har lagt av och är numer en sovande klump som är smärt.

Förvisso kan jag inte skylla allt på hårt arbete utan det finns ju lite andra komplikationer som har bidragit. Men till största del är det den enorma trötthet som präglat mitt liv den senaste veckan. Men nu har jag äntligen fått sova ut. Extremt dålig sömn med massa drömmar. Drömde te.x. att jag och Antonia cyklade tandemcykel in till stan för att mötas av en liten grabb som gav mig ostbågar. Om jag verkligen var Kissie nu så skulle jag lätt gjort en bild i paint av hur det såg ut, men nu är det så att jag inte ens har paint på la computera...


Såhär snygga var vi!

Jag ska verkligen försöka ta tag i en sak denna veckan. Jag är livrädd för det och det kommer sluta med att jag inte vågar och hoppar över det. Men vi kan ju låtsas att det kommer ske ett tag iallafall...

för att festa till det lite

Yes, jag tänkte att jag har ju en del bloggande att ta igen med råge så varför inte fezta till med en liten nattblogg?
Åh, vad skönt det är att äntligen kunna ta det lite lugnt, slappna av och känna att man imorgon faktiskt kan ta sovmorgon, sova ut. Låta ryggens alla kotor sträcka ut sig och hamna på rätt plats igen. Jag välkomnar dig ryggvärk!

Ikväll har jag verkligen bara tagit det lugnt. Slingat Papidopulus hår, blont såklart, enda rätta bloggfärgen ju. Blev förvånandsvärt bra om jag får säga det själv. Nästan lika bra som Dobby! Och sen har jag faktiskt själv börjat fundera på om det kanske är dags för mig att också festa till det med någon ny färg? var ju ett tag sen liksom...

Nej, nu funderar jag på att vika in hovarna för kvällen. Eller ska jag orka kolla på veckans nya avsnitt av Fashion på SVTPlay igen? Trots allt bara sett det typ två gånger denna veckan... Och gäller ju att man som bloggare memoerar allt sånt som har med mode och det att göra... Man vill ju inte verka oallmänbildad på BlogAwards...

Det skall göras med stil!

chaa chaa bitchees.

Nu har jag vilat ett tag - såå skönt verkligen. helt slut efter att ha jobbat som en gnu. Men nu måste jag ta tag i lite tråkiga, men nädvändiga grejer som att städa rummet te.x. Men självfallet, som den bloggare jag är så städar jag i högklackat! (detta är allvarligt, jag gör det. Men för att lugna mina närstående känner jag att det är viktigt att poängtera att det är inte blogarama som tagit över mitt arma huvud utan jag gör det endast för att gå in ett par skor. Ungefär som Sally, den gamla godingen.)

1. Sally! (tillägnas speciellt ewalicious!)

2. Jag just nu


3. Varje händelse i livet behöver ett bra soundtrack
http://www.youtube.com/watch?v=p864uVCXiAI

Investering!


Jag har ju glömt att säga till er att mitt hårda arbete har resulterat i en mycket värd investering! Efter föregånde festivalår kan jag inte sluta helt. Abstinensen växer sig redan för stor. Festival ska det bli, även om det är en stadsfestival. Känns dessutom mer blogger med stadsfestival. Åh, fint fint fint skall det bli!

Nu ska jag dricka min nyttiga smoothie som jag brukar göra

Ledig och hotad

efter hot från en viss Mr J om att jag snart inte platsar i packet, mitt kära fina pack, blev jag rädd. kände hur paniken växte inom mig så nu fan ska här bloggas och fikor, shoppingköp och löshår!

Men till mitt försvar tycker jag faktiskt att jag har en nästan skälig anledning till min bloggfrånvaro. Ja, jag av alla människor skyller på jobbet. Det är ganska härligt med lite pengar på fickan... Men nu är det tiden över, borta, förbi. Yes, bloggarn tar semester i iallafall en vecka förhoppningsvis. Inte från bloggen då, men från jobbet. Men jag kommer väl troligsvis vara där och hämta glass varje dag endå.

Shit, kan verkligen inte fatta att det redan är söndag, vad hände med veckan? Den gick visserligen åt till att läsa tre böcker i väntan på kunder och att stressat ta betalt från 50 kunder under tiden då jag grillade en panini till kund51.

I veckan som kommer ska jag äntligen få äntra min härliga balkong och få lite efterlängtad tan! Herre, jag är alldeles för blek för att få kalla mig själv bloggare. Imorgon kommer även en fin vän på besök från den lilla småstad hon har valt tt emigrera till. Åh, vi har så mycket att ta igen! Ska faktiskt laga middag till henne imånn, på menyn står det självklart kesomacka. Jag ska också kämpa för att återfrå förtroendet från er kära läsare och hoppas det kan reparera mitt svek mot er denna vecka.

Nu ska jag ta hand om mina arbetarnaglar, ser helt bedrövliga ut. Så snart är jag åter i bloggskick igen! Lackade naglar, sooo Poo style!

Hörs sen korvusaaar

herregud!

O-M-G Bloggeeeen!
Jag vet att hag varit ultrasämst de senaste dagarna. Har det kanske till och med gått en vecka nästan? :S Jag har iallafall jobbat som en liten gnu och där av den värdelösa uppdateringen. Kan inte säga förlåt tillräckligt.

Det är lite komiskt att jag som inte ägnat en sekund åt jobbsökande och författande av personliga brev i våras, nu sitter där med den värsta av ryggvärk och trött som en liten ökenråtta efter en vandring genom sahara. Jag som inte tänkte att jag skulle jobba så mycket i sommar? jaja, nästa vecka blir iallfall förhoppningsvis lugn och skön. eller iallfall inget jobb...

Jag sörjer Peace&Love lite nu förtiden också. Ja, inte supermycket, men för varje sms som ramlar in från det drar en skugga av sorg in över mitt ansikte. Ja, inte allt mitt brunpuder kan dölja det. Fast å andra sidan innebär det faktum att jag inte är där att jag kan bära klackskor, löshår och nagellack varje dag. Tack och lov. Hade verkligen inte klarat av att bo på en gräsmatta om jag inte ens hade klackar.....

Hörs senare ikväll om jag inte somnar. PoooPooooo

RSS 2.0