hej

Hej bloggy!

Nu har jag varit ute på pw.pt.2. fy redan tröttnat på det här. Men det som gör det värt är att lyssna på F&F Podcast. Herre de herrarna är rowliga. Hade också velat bli som dom. Fast sen blir jag så nere och känner mig värdssämst när jag lyssnar/ser på dom. Känns som om jag har sååå långt att gå och inte vet någonting.. Jag mååste börja kultivera mig!

Jag är så ivrig till att få reda på om jag får vara funkis på PIP va. Dör lite på insidan om jag inte får vara det... Dock förvisso iochförsig hade det varit bättre för min arma plånbok att vara hemma, men aja vafan. Vad ska jag med pengar till om jag inte har några erfaranheter eller 'fräck funkiströja' att besmycka min vackra bonnabränna med? :) kul va.

Såå sugen på mackie nu också va. Mm hade varit nomnom. Men jag sparar mig minsann tills lördag. My favourite buuurgerchef Adda ska grilla till mig :DDDDD Dööör lite på det. Ska så slå loss på en bibba rosé att ha till fantan! (note to myself; hitta hotpants och rosa stor mössa att dansa i)

Man ska ju såå aldrig titta på matprogram. Dels för åldersalarm-lamporna som börjar blinka över ens huvud på samma sätt som när antikrundans intro hörs, men också för att man blir så bedrövligt sugen på mat och ännnu hungrigare än vad man var innan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0