05 Your definition of love

Min definition av kärlek alltså… Det är knivigt. Men jag tycker att det starkaste beviset på kärlek är att gråta. Och då menar jag att gråta över någon, och inte gråta för en känsla, en känsla av exempelvis ensamhet, eller tomhet efter någon, för det är en helt annan sak.  Och det låter säkerligen konstigt, att kärlek är tårar. Men är det inte alltid så, att känslor är smärta? Varför skulle vi annars ha så många metoder, preparat och genvägar till att döva dem? Och kärlek, det är den starkaste av känslor.

 

När man älskar någon så mycket att man tömmer hela sin själ och hela sitt hjärta till denna person, att man skulle ge upp sitt liv för denna person, och allt man vill är att få det bekräftat, att det man är villigt att offra, ge upp, ge bort är bra. Fint. Välgörande. Värt. När man i desperation efter denna bekräftelse då det tillslut gör så ont att man inte längre kan göra något annat, när man står helt handfallen, uppgiven och så full av kärlek till personen, inte längre kan göra annat än att fälla tårar. När man vill den personen man älskar så djupt det bästa, det största och mest värdefulla, när man hyser så starka känslor för någon att det inte längre finns några ord, inget ljud och ingen mer plats i bröstet för känslorna att ta vägen. När allt man kan göra är att känna det brinna, riva, piska i hjärtat.


Kommentarer
Postat av: aaaaa

det där är så sjukt sant och så fint skrivet

2010-12-02 @ 18:22:23
Postat av: Runaryvonne

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

2010-12-15 @ 16:23:29
URL: http://runaryvonne.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0